Håndball » Lagene » OIF-2 kvinner senior » Arkiv » 2011 » Frøya/Hitra – Orkanger

Frøya/Hitra – Orkanger

10.01.2011 23:04

Kvinner 4. div.
Frøyahallen 8.1.2011 kl 15.00
Resultat: 23-32 (13-18)

Laget: Inga, Synne, Merethe, Reni, Cristina, Grete, Stine, Mali og Marthe.

Vi startet turen lørdag formiddag med 4 biler på vei til Frøya med bare 7 spillere hvor i alle fall to av jentene var noe redusert på grunn av forkjølelse og vondt i halsen.  Trist at ikke flere ble med, men Øyvind Togstad kastet seg rundt og kom etter med egen bil og 2 spillere i tillegg til de 7 som reiste først, (Mali og Marthe), da var vi ni spillere og klar for kamp på Frøya.

Kampen startet noe forsiktig, vi sleit litt med å få ballen forbi Frøyas målvakt, men Frøya var heller ikke så effektive, mange feil og ikke minst mange utvisninger, rødt kort på en spiller for tre 2-minuttere etter ca 17 min. av første omgang. Frøya ledet en periode, men det løsnet etter hvert og vi fikk satt ett godt forsvar. Vi ledet til pause med 5 mål, 13-18.  Det som preget første omgang ellers var mye stygt spill, de var rett og slett for seint ute. Må vel innrømme at vi hadde to 2-minuttere vi også.

Andre omgang startet med at vi fortsatte det gode spillet, traff ikke på alle skudd, var fremdeles en del skudd rett på keeper, men forsvaret fungerte bra stort sett hele tiden med unntak av de gangene de fikk løpe inn bak oss fra kant. Jentene gjorde en god kamp og fortsatte å spille godt og var flinke til å få med alle spillerne i angrepene.  12 av målene kom fra kant/kantspillerne. Kampen endte med en solid 9 måls seier, vi var vel oppe i 11 måls ledelse en stund, men dette var bra. Kampen endte 23-32.

God kamp av jentene som tross alt var med godt mot selv da de trodde de bare ble 7 spillere på kampen.

Toppscorer i dag ble Mali med 7 mål.

Neste kamp er tirsdag 8.2.2011 mot NTNUI Håndball 3 i Orklahallen 1, kl 19.45.

Bjørn og Geir. (og Øyvind)