Håndball » Lagene » OIF-2 kvinner senior » Arkiv » 2011 » Lensvik – Orkanger 2

Lensvik – Orkanger 2

11.11.2011 10:02

K4.div
Lensvik Flerbrukshus torsdag 10.11.2011
Resultat: 16-22 (9-11)

Laget: Reni, Christina, Torill-Anne, Tina, Hanne V., Kathrine, Inga, Maja,  Hanne B., Stine, Cream, Torunn, Synne.

Vi dro til Lensvik en mørk novemberkveld, ankom ca en time før kampstart, og etter en spasertur ute startet jentene med oppvarming. Det var god stemning og jentene var godt innstilt og motivert til å spille. Kampen startet med et lite overtak for Lensvik. Ett par spillere kom for lett gjennom i midten og skåret, så første del av omgangen var vi litt etter. Men det varte ikke lenge før vi fikk satt forsvaret og kom godt inn i kampen. Lensvikjentene som holdt ett veldig lavt tempo begynte etter hvert å bli sliten og vi tok over spillet og ledet med to mål til pause.

Andre omgang startet med godt forsvar fra våre jenter, men framover ble det ikke så mange mål hverken til Lensvik eller oss. Først etter 6 minutter kom første målet i omgangen og etter 8 minutter var stillingen 11-11. Det skulle gå enda noen minutter før våre jenter skåret sitt første mål i andre omgang, men fra da av og ut gikk det på skinner. Lensvik fikk den ene utvisningen etter den andre, til stadighet med stygge holdinger. De begynte tydelig å bli sliten og prøvde å holde tempoet nede, så resten av omgangen tok våre jenter fullstendig over kampen og vant klart 16 -22.

Dette var en kjempekamp av alle jentene, de hadde ingen respekt for motstanderne som hadde mye rutine og erfaring, ingen unge jenter slik vårt lag. Vi har to gode målvakter som også denne kampen stod veldig bra og reddet straffe denne gangen også. Kjempebra jenter! Det er veldig kjekt å være med og sitte på benken til et slikt lag. Det var smil å se overalt, så vi kan bare glede oss til fortsettelsen. Det kan sikkert bli et tap eller to i noen av kampene som kommer, men dersom jentene spiller som i kveld må dette bli bra! Takk jenter for en kjempefin forestilling!

Toppscorer i dag ble Christina med 7 mål.

Neste kamp er mandag 21.11.2011 mot Meldal 2 i Orklahallen og 28.11.2011 mot Skaun 2. Begge kl. 19.30.

Bjørn og Geir