Håndball » Lagene » OIF-2 kvinner senior » Arkiv » 2011 » Orkanger 2 – Skaun 2

Orkanger 2 – Skaun 2

29.11.2011 09:15

Kvinner 4. div.
Orklahallen mandag 28.11.2011
Resultat: 35-15 (17-6)

Laget: Reni, Synne, Torill-Anne, Kristin, Kirsti, Kathrine, Inga, Elin,  Hanne B., Stine,  Tonje, Trine.

Ny hjemmekamp og denne startet bra med et forsvar som fungerte bra og det fungerte også bra framover. Men så var det er periode hvor lange baller framover ikke havnet der de skulle og vi hadde mange angrep som ble avsluttet med at vi mistet ballen. Det tok 7 minutt før Skaun skåret sitt første mål. Det ble bare to spillemål på Skaun i første omgang, og 4 på straffer…….. Jentene spilte tøft og godt i forsvar. Det var ikke stygt spill, men det ble en 2-miutter og to gule kort. (Det samme til Skaun, som etter min mening, hadde mere stygt spill. Det var etterslenger og de var seint inne i taklinger og en ble «slått ned»….).  Framover gikk det også bra, det ble 17 mål hvorav bare 2 var på straffe. Jentene våre var klart raskere i kontra, men sløste også med sjansene pluss at det var flere muligheter for oppspill som ikke ble sett. Det var en omgang med mye godt spill som endte 17-6.  

Andre omgang startet omtrent som første omgang, også nå gikk det over 7 minutter før Skaun skåret sitt første mål. Det var det første målet som ikke var av samme person (nr. 16). Jentene holdt oppe intensiteten i forsvaret og slapp ikke inn mange mål. Dette takket være godt forsvar og en god målvakt. Men så fikk vi to raske utvisninger, noe som gjorde at det alt i alt ble flere mål på Skaun i andre omgang enn i første, men det skyldes nok sikkert også noe at intensiteten i forsvar ikke var like god hele tiden. Men de spilte da tross alt en god andre omgang også, så sluttresultatet ble 35–15, og det er da bra.

Dette var en god kamp, jentene koste seg på banen og gledet seg over skåringene. Veldig mye godt spill, ikke minst forsvarspillet og ikke minst i første omgangen. Kjempebra jenter, og i neste uke er det to kamper i Orklahallen. Vi gleder oss! 

Toppskårer i dag ble Kristin med 12 mål.

Neste kamp er mandag 5.12.2011 i Orklahallen mot Heimdal 2 kl. 19.30!! (og på tirsdag 6.12.2011 er der Orkdal som er motstander i Orklahallen)

Bjørn og Geir