Håndball » Lagene » OIF-2 kvinner senior » Arkiv » 2011 » Ranheim 2 – Orkanger 2

Ranheim 2 – Orkanger 2

29.03.2011 11:48

Kvinner 4. div.
Charlottenlundhallen 26.03.2011
Resultat: 22-28 (10-18)

Laget : Merethe, Reni, Stine, Trine, Katrine, Torunn , Lise, Maja, Inga og Mali.

Kampen startet bra og jentene kom godt i gang med forsvarspillet og framover var det mange kontringer i første omgang. Vi snappet ballen eller vi var raskt i gang etter keeperredninger. Denne gangen var det få innbyttere, bare 2 utespillere, men vi hadde to målvakter igjen som stod bra, så vi slapp bare inn 10 mål i første omgang, ledet da 18-10.

I pausen ble det her mest snakk med dommerne, da de mente at vi reagerte for mye på dommeravgjørelse, var flere som snakket om gangen og ga beskjeder til jentene og det er ikke lov…. I tillegg var det usportslige kommentarer fra publikum mente de så de sendte “mannen i sekretariatet” over for å snakke til rette publikum, ja for hvis det ikke ble slutt ville de stoppe kampen til publikum hadde forlatt banen.

Andre omgang startet ikke så bra, jentene spilte fortsatt bra, men det ble dessverre mye stang ut og skudd rett på keeper samtidig som det ble for lett mål mot oss. Vi var midt i omgangen nede i bare 3 måls ledelse en god stund, men så løsnet det litt igjen. Målet ble stengt og vi hadde igjen noen kontringer samt at Torunn fikk mål. Da ble det til sammen 4 og toppskårer i 2. omgang med det, vi dro fra igjen og vant til slutt klart 28-22.

Kjempebra kamp av jentene, fin avslutning på sesongen, synd mange ikke kunne være med på grunn av jobb eller sykdom. Fortsatt blide og jenter som tydelig koser seg på banen.

Toppscorer i dag ble Mali med 10 mål.

Bjørn og Geir