Håndball » Lagene » OIF kvinner senior » Orkanger - Spjelkavik

Orkanger - Spjelkavik

14.01.2013 15:02

Kvinner 3. div. avd. 13
Orklahallen, søndag 13.1.2013 kl 13.00
Resultat: 41-20 (20-11)

Laget: Gunn Anita, Jenny, Gro Anita, Hanne, Kine, Torunn, Trine, Ann Siri, Regine, Berit, Anja og Birgitte.
Målskårere:  Gro Anita (8) Regine (7) Jenny (7) Trine (5) Torunn (4) Ann Siri (4) Birgitte (3) Kine (1) Anja (1) Berit (1) 

Den første kampen etter jul ble en svært oppløftende forestilling! Det viste seg fort at her kom vi til å ta to poeng. Spørsmålet var bare hvor stor seieren ville bli. Jentene ble innimellom litt utålmodige i forsvar, slik at Spjelkavik fikk noen mål for mye. Men hva gjør det når våre jenter scoret over 40 mål. 

Jenny Stokkli spilte sin første kamp for Orkanger etter at hun har meldt utlån fra Meldal.  Hun bidro sterkt med sin rutine og dro de yngre jentene med seg på en mesterlig måte. Det så virkelig ut som Jenny storkoste seg ute på parketten. 7 mål ble det tilslutt på henne. Men flere tok skikkelig tak i dag: Gro Anita var i det umulige hjørnet og scoret 8 flotte spillemål. Regine var misfornøyd med seg selv etter sitt innhopp i 1.omg, og bestemte seg derfor for å trøkke skikkelig til når hun fikk sjansen i 2.omg. Det gjorde hun tilgangs og scoret totalt 7 mål. Sterkt av en 16-åring det! Både Ann Siri og Trine lyktes ved flere anledninger. Men alle jentene jobbet godt i dag og dette var en lagseier. I tillegg stod Gunn Anita bra i mål og satte raskt i gang spillet. En ting som savnes er litt mer fart fremover i ankomst men det håper vi kommer. 

Viktig å få en slik start på nyåret. Etter en god treningsperiode nå håper vi at det løsner litt mer for jentene og at de senker skuldrene og har det gøy ute på banen. Det hadde de i dag og det førte til storseier.

 

Neste kamp for K3 er fredag 18. januar hjemme i Orklahallen mot NTNUI 2 kl 20.30. I høst endte det uavgjort mellom lagene. Nå går vi for full pott!!