Orientering » Arkiv » 2008 » Fine forhold på Østhusen 10. okt.

Fine forhold på Østhusen 10. okt.

12.10.2008 20:47

Sesongens siste lokale o-løp med etterfølgende markering av sesongslutt ble arrangert på Østhusen fredag kveld. Tilsammen stilte 14 løpere på dette siste natt-løpet, som Anders Solstad hadde lagt løypene til.

På de to lengste løypene som ble arrangert på en "revidert utgave" av det gamle Ulvåsmark-kartet, ble løperne overerasket av enkelte "narre-poster" i tillegg til de riktige postene ute i terrenget, noe som skapte litt ekstra problem. Ellers var det greie løyper i forholdsvis ukjendt terreng.
Ann Karin Evjen og Anna Marie Hammer drev også denne kvelden med parløp, og de vant nok en gang den korteste løypa (1,6 km). Mellom-løypa (2,5 km) ble vunnet av Elfrid By og lang-løypa (3,6 KM) med hele 14 poster ble vunnet av John Henry Hammer. Og etter innkomst var det som vanlig topp servering og stemning inne i stua hos Bjørg.