Svømming » Ledige Stillinger » Ledig stilling som Svømmeskoleansvarlig

Ledig stilling som Svømmeskoleansvarlig

10.01.2021 20:19

Orkanger IF, svømmeavdelingen søker Svømmeskoleansvarlig med snarlig tiltredelse. Svømmeskoleansvarlig vil ha det fulle ansvaret for svømmeskolen og skal sikre at all opplæring gjennomføres i tråd med de prinsipper Norges Svømmeforbud har lagt til grunn i Norges Svømmeskole.
Svømmeopplæringen i OIF starter med babysvømming opp til voksen. og som kan videreutvikle og styrke klubbens opplæringstilbud.

• Administrering av tryggivann.no
  • Svømmeskoleansvarlig rapporterer til leder i svømmeavdelingen og er en del av Styret
  • Kvalitetssikre klubbens kurstilbud gjennom å planlegge, organisere, gjennomføre og evaluere kurs i henhold til metodikk i Norges Svømmeskole
  • Personalansvar, organisere, følge opp og utvikle instruktørene

Vi søker deg som

• Liker å jobbe med barn og unge
  • Er strukturert, selvstendig og serviceinnstilt
  • Behersker godt norsk skriftlig og muntlig
  • Har gode samarbeidsevner og like å jobbe i team
  • Har god IT-forståelse og kan raskt sette seg hurtig inn i gjeldende systemer
  • Har utdannelse og erfaring innen idrett og fysisk aktivitet, opplæring. Et ønske, men ikke et krav

• Kurs og utdanning som svømmeinstruktør gjennom Norges Svømmeforbund
  • Kurs innen livredning
  • Godt arbeidsmiljø
  • En klubb i stor utvikling som setter kompetanseheving høyt
  • Spennende, engasjerende og inkluderende arbeidsmiljø
  • Avlønning med fast kompensasjon

Arbeidssted
Fleksibelt med hjemmekontor og Orklandbadet

Arbeidstid
Fleksibel arbeidstid etter avtale, men faste vakter på dag og kveld må påregnes

Ved ansettelse kreves politiattest.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med Svømmeskoleansvarlig Tor Erik Sørensen sorensente@gmail.com eller telefon 920 82 565 (etter kl.16).

Søknad med CV sendes Svømmeskoleansvarlig sorensente@gmail.com.

Om Orkanger Idrettsforening

Svømmeavdelingen har i dag om lag 40 aktive svømmere fordelt på tre treningsgrupper. Dette er utøvere fra nybegynner etter svømmekurs, og opp til erfarne deltakere som har vært med noen år. De fleste av våre utøvere rekrutteres videre etter at de har fulgt vår svømmeopplæring som følger Norges Svømmeskoles konsept.

Svømmeavdelingen er en godt etablert avdeling som er en del av Orkanger Idrettsforening. OIF er distriktets største fleridrettslag, og har om lag 2000 medlemmer.