Turn » Påmelding turn 2019/2020

Påmelding turn 2019/2020

Nå er det åpnet for påmelding for alle! Link til påmelding: http://medlem.gymogturn.no/portal/page/portal/gt_utv/gt_bli_medlem?p_o3_pk_id=154

Turnere som har deltatt vår 2019 har tidligere fått tilsendt mail med brukernavn, passord og link til påmeldingsside. Mailen skal ha blitt sendt fra post@gt.no, sjekk søppelpost hvis denne ikke er mottatt.

Plassen er først reservert når påmelding er registrert og faktura er betalt. Alle som har fått plass vil få tilsendt faktura elektronisk til mailadressen som oppgis! Hvis faktura ikke betales innen forfall, kan en risikere at en ny turner får plassen. Blir det for mange påmeldte til enkelte partier, blir de sist påmeldte stående på venteliste.

Det er ikke sikkert dere får bekreftelse på mottatt plass før i begynnelsen av august, men det er uansett førstemann til mølla! Minner om at alle turnere også må være medlem i OIF. Innmelding gjøres her eller klikk på knappen til høyre. En trenger ikke melde seg inn før en sikker på at en har fått plass.

Har du lyst til å hjelpe til på treningene eller har spørsmål vedrørende treningsavgifta, kontakt Marte Fossvoll på mfossvoll@hotmail.com eller mobil 41020295.