28.12.2014 - Arrangement

Orkdalsbanken Julecup 2014

Nisselue med logo OIF

OIF Håndball arrangerte Orkdalsbanken Julecup 27. desember 2014 (3. juledag).

Det ble et perfekt gjennomført arrangement med hele 31 deltagende lag fra 10 år til og med kvinner senior. Totalt deltok rundt 350 spillere i de ulike årsklassene, og 16 dommere var satt til å lede kampene.

OIF Håndball fikk veldig gode tilbakemeldinger fra både tilreisende klubber og et meget stort fremmøte av publikum. Foreløpige tall tyder på at rundt 1500 personer (!) var innom hallen denne romjulsdagen, IMPONERENDE!

84 kamper fordelt på 3 baner ble spilt i løpet av 12 timer, uten noen form for forsinkelser.

Å gjennomføre et slikt arrangement krever mye dugnadsinnsats både fra foresatte og andre frivillige. Det er mange oppgaver som skal utføres; kiosk/kjøkken, billettsalg, rydding, tidtaking, speakertjeneste, resultatservice mm. Totalt var rundt 70 frivillige personer i sving for å lose arrangementet vel i havn. OIF Håndball takker alle for innsatsen.

OIF Håndball ønsker også å rette en stor takk til Orkdalsbanken som er hovedsponsor for turneringen. OIF Håndball er avhengig av gode samarbeidspartnere for å opprettholde driften på dagens høye nivå.

 

De sportslige resultatene for alle OIF-lagene står til godkjent. Med tre lag i finalene i de ulike årsklassene, så kan man trygt si at etterveksten innen håndballsporten i OIF er god.

 

Resultater finaler:

J12       Charlottenlund - Klæbu: 9-7

J13       Byåsen - Nidelv: 15-12

J14       OIL/OIF - Skaun: 12-18

J16       Orkanger - Charlottenlund: 11-18

Ksr       Orkanger - Skaun: 12-15