16.03.2017 - Fotball

3 av 4 mål på straffer!

Utleira 150317

UTLEIRA - ORKANGER 2-2 (1-2)

OBOS-Cup, gruppespill

Utleira kunstgress

Mål:

0-1 (10): Hassan Ali (str)

1-1 (22): Markus Blåsmo Ydstie

1-2 (37): Hassan Ali (str)

2-2 (79): Christian Aamodt (str)

Dommer: Mazloum Ridwan Haydar, Tiller

Gule kort: Stian Rønningen, Utleira og Azamat Zabijev og Emmanuel Médard Bucumi, Orkanger.

Orkanger: Anders Vuttudal; Odd Even Rindalsholt Ross, Markus Svinsås Buan, Daniel Lorentzen, Benjamin Gjengstø, Per Olav Jensen, Mats Berg Pedersen, Samad Abdul Jabder, Rune Asphaug, Azamat Zabijev (Emmanuel Médard Bucumi 75), Hassan Ali.

Gutta reiste inn til byen for årets første obligatoriske kamp og endte opp med et poeng i gruppespillkampen mot Utleira. En kamp som vil bli huska for hele tre straffespark. Vi fikk to av de, og Hassan satte begge.

Vi stilte med tre debutanter fra start, Markus, Benjamin og Samad og vi starta offensivt med skudd i stolpen av Rune etter 4 min. Fem minutt senere ble Hassan felt etter en dobbeltmulighet, og han brydde seg ikke om myten om at en ikke skal ta straffe når en sjøl blir felt. Med suksess, og vi var i ledelsen. Dessverre førte en dårlig tversoverpasning til at Utleira fikk muligheten til å score kampenes eneste spillemål, noe de også gjorde. Men vi tok igjen ledelsen snaue ti min. før slutt da Per Olav dro seg fri og skjøt, skuddet traff en forsvarer i handa og det ble dømt ny straffe. Hassan gikk for samme hjørne og satte også sitt andre forsøk fra krittmerket.

Et snaut kvarter før slutt fikk Utleira også straffe etter at et utspill gikk rett til hjemmelaget som gikk i angrep, og altså straffe som ble satt.

Kampen ebba ut med 2-2. Iflg. OrkangerLive så burde vi etter spill og sjanser ha vunnet kampen, men ineffektivitet gjorde at vi måtte nøye oss med ett poeng.

Neste kamp i pulja er vår hjemmekamp mot Støren neste fredag 24. mars kl. 19:30 på OMA.

Foto: Jonny Krokstad