24.03.2018 - Fotball

3. plass i Rindal Cup!

Rindal Cup 2018

Vi har fått følgende rapport fra trener Ketil Stellander etter dagens Rindal Cup:

Cupen som vi vant i fjor, endte med 3 plass i år 

STERK innsats av gutta!! Fokus i dag var humør og å prate hverandre gode. Vi stilte med ei gruppe spillere som er fersk sammen, kun noen få treninger i lag. Det positive om dagen er at det er kommet til en del spillere og flere kommer etter påske. Vi stilte med noen veldig unge spillere i Adrian Costa og keeper Magnus Langholm fra G16. Begge gjorde sine saker veldig bra og håper vi får ha med de så ofte som mulig framover.

Vi havnet i pulje med Rindal 1, Kil Hemne 2 og Oppdal.

Første kamp mot Oppdal endte med 3-1 seier, Målscorere; William, Nils og Adrian

Tap 4-2 mot Rindal i 2 kamp, Målscorere Vegard og Marvin

Seier i 3 kamp mot Kil Hemne, Målscorere Thomas og Nils

 

Dette førte til gruppeseier og motstander Kil Hemne 1 i kvartfinalen.

Seier 5-3, Målscorere; Kenneth Sommervold, Adrian, Vegard, Nils og Benjamin

Thomas skadet kneet sitt dessverre i kampen her og mistet han for resten av dagen. Trur han kommer seg etter litt påskegodt.

Og dermed semifinale der vi møtte favoritten Svorkmo og taper hele 5-0. Vi holdt lenge nullen men når dem først fikk hull på byllen ble slitne OIF spillere for svake og ga nærmest opp på 2-0.

 

Alle ble revansjesugne og klarte å hente ut de siste kreftene i bronsjefinalen hvor vi kunne få revansje mot Rindal 1 fra gruppespillet. Her ble et seier 2-1 og fikk med seg medalje i år også, selv om det ikke ble den gjeveste valøren denne gang. Målscorere her var Nils og Benjamin.

Kaptein Nils ble da også toppscorer for laget med 4 mål.

Mye positivt i dag, vi er en fersk gjeng som har fått øvd lite sammen, men med noen uker til før seriestart så skal vi sakte men sikkert bli bedre og bedre. Vi møtte motstand som vi møter i serien og vi fikk mange svar i dag hvor vi står.

Vil gratulerer alle gutta i dag med en flott innsats med mye god fotball og kan SNART ta påskeferie, trening tirsdag først.

 

Dagens Tropp;

Magnus Langholm

Jon Arne Rekstad

Kristoffer Sollien Klo

Øyvind Henningsen

Jens Fredrik Andersen

Marvin Aunan

Thomas Nilsen

Nils H Garli

William Knutsen

Benjamin Gjengstø

Adrian Costa

Vegard Helbæk

Kenneth Sommervold.