08.06.2018 - Fotball

Det vil seg ikke!

OIF - Flatås 080618

ORKANGER - FLATÅS 0-3 (0-1)

5. divisjon avd. 3 herrer, 7. runde

Orkla Maskin Arena

Mål:

0-1 (6): Erik Eide Austberg (str)

0-2 (70): Eirik Schjerve Mjønes

0-3 (74): Shayan Heydarieh

Dommer: Jonas Sjømæling, Stjørdals-Blink

Gulø kort: Åge Andersen og Abdulkadir Abdi, Orkanger og Runar Skarvøy Sogn, Flatås.

Orkanger (tropp): Eirik Bratland, Åge Andersen, Øyvind Bakken, Kristoffer Sollien-Klo, Kenneth Sommervold, Emmanuel Bucumi, Sander Halvorsen, Jens Fredrik Andersen, Mohamed Ali Ahmed, Hugo Sundli, Marvin Aunan, Benjamin Gjengstø, William Knutsen, Abdulkadir Abdi, Nils-Helge Garli Hegvik, John Arne Rekstad, Vegard Helbæk.

Overskrifta forteller egentlig det meste, det vil seg ikke. Vi var fullt på høyde med Flatås spillemessig det meste av kampen, men gjestene fra Trondheim produserte flest sjanser og skåra på tre av de. Vi kom også etterhvert til en del gode tilbud, men hadde ikke det lille ekstra som måtte til for å få ballen i nettet. 

Flatås åpna best og hadde allerede hatt et par gode sjanser da de fikk straffe etter en hekt på hjørnet av 16 etter seks min. Kaptein Erik Austbergs straffe var meget god og kontant i hjørnet, så sjøl om keeper Eirik Bratland valgte rett side hadde han ikke sjanse til å redde. Vi fikk vår første sjanse min. etter med et skudd på keeper. De rødkledde gjestene fikk en god mulighet etter 18, men skuddet ble blokkert. Øyvind satte et frispark like over etter 32 og i den perioden spilte vi oss til en del hjørnespark uten at vi klarte å produsere store sjanser på de. 

2. omgang åpna med en god sjanse til oss, men etter det var det bare solid inngripen av Kristoffer som hindra 0-2 etter snaue timen. To min. senere mangla gjestene bare ei lang tå på å sette et innlegg inn i tomt bur. Unge Sander fikk en god mulighet etter 68 da han kom inn i 16 på høyre, men keeper slo skuddet til hjørnespark. To min. senere satt 0-2 signert Eirik Mjønes på et skudd fra 20 meter. Vi måtte våge ennå mer, noe som ga Flatås mye rom å kontre i. I det 72. min kom de da også på en overgang der ballen ble vippa over Eirik, men den strøk like utafor lengste stolpe. Men da de kom på en overgang til etter nye to min. var vi ikke like heldige og Shayan Heydarieh var sikker og satte ballen i lengste hjørne.

Etter det fikk Vegard sjansen på frispark to ganger i løpet av et drøyt min., og på det siste tok Flatåskeeperen fram ei god redning nede ved stolpen. Gjestene var så svært nære 0-4, men avklaring på strek av en forsvarer hindra Heydarieh å bli 2-målsskårer. Kampens siste store sjanse tilfalt oss og John Arne etter 80 min da Sander kom ned på høyre og la inn, men skuddet strøk stolpen og traff stanga bak på målet.

På overtid ble det litt hett etter et hjørnespark og vår Abdi og Flatås' keeper fikk hver sitt gule kort for bryderiet. 

Andre resultat i kveld: Nidaros - Svorkmo 0-3 og Trond - Rindal 3-5, altså full uttelling til bortelagene. Frøya - Buvik spilles i morgen og kampen mellom 2. lagene til KIL/Hemne og Charlottenlund går på mandag. Og nettopp Charlottenlund 2 er vår neste motstander, på Charlottenlund kunstgress neste fredag 15. juni kl. 19:00.

Tabellmessig er vi da fortsatt sist med fire poeng sammen med Frøya, som altså spiller i morgen. Avstanden til Rindal over streken er nå fire poeng.

På bildet under DSC 0116ser vi Espen Berg ordne opp i forsvaret