19.01.2016 - Fotball

En vellykket heldag med futsal!

bilde

Rekordpåmeldingen til Orkdal Energi Cup sørget for full fart hele lørdagen med 95 kamper i løpet av nesten 12 timer.

I påvente av den kommende fotballsesongen er futsal en fin aktivitet å bruke for å slå ihjel litt tid. Orkdal Energi Cup begynner nå å stå sterkt i fotballmiljøet i Trøndelag. Med 54 lag fyltes Orklahallen til randen med unge aktive og engasjerte foreldre.

Gjennomføringa av cupen gikk smertefritt som arrangementene stort sett gjør under ledelse av cup-general Jonny Krokstad. Positive spillere og gode tilbakemeldinger fra både trenere og tilskuere motiverer arrangørene til å gjennomføre slike arrangement gang etter gang.

Sportslig sett ble det delt ut pokaler i sluttspillene til klassene G14 og G13. I den eldste klassen tok bylaget Tiller med seg den gjeveste pokalen og et Coop-gavekort. I 13-årsklassen ble det en kortreist pokal da Orkanger 2 slo Gimse i finalen.

Minst like viktig var det å dele ut Fair Play prisen, som vart nytt av året etter et initiativ fra samarbeidspartneren Orkdal Energi. De ville belønne et lag som sto frem med gode holdninger og respekt for lagkamerater, motstandere og dommerne. Juryen blant arrangørene kåret derfor Gimse G13 til årets Fair Play lag. Sommereventyret i Meråker, som også tidligere har støttet cupen med premier, ønsket å støtte opp under Fair Play utdelingen. På Gimses lag ble derfor 13-åringen Henrik Duun plukket ut som et forbilde, og vant dermed en ukes opphold på Ajax Fotballskole i Meråker til en verdi av 4700 kr. Vel fortjent, og vi gratulerer!

Det rettes en ekstra stor takk til alle foreldre som stilte opp på dugnad denne lørdagen!

Se bildene fra cupen her. Takk til Orkla Foto.