16.09.2017 - Fotball

God 2. omgang hjalp ikke

TRONDHEIMS-ØRN 2 - ORKANGER 4-1 (4-1)

2. divisjon avd. 6 kvinner 15. runde

Ørn Arena

Mål:

1-0 (8): Sandra Johansen

2-0 (9): Julie Adserø

3-0 (32): Anna Melhus

3-1 (35): Hege Slupphaug

4-1 (37): Anna Melhus

Dommer: Amalie Nyeng, Flatås IL

Orkanger (tropp): Sandra Nygård, Hedda Berg Pedersen, Liss Dragseth, Mari Lian, Sigrid Haugset, Synnøve Wingan, Sara Rønningen, Ingrid Stuen, Hanne Fugelsøy, Heidi Slupphaug, Jannicke Snildal, Astrid Ustad, Eli Tretøy.

Alle skåringene i dagens kamp kom i 1. omgang og vi fikk en traurig start da hjemmelaget kontra inn 1-0 etter 8 min. og dobla ved gode Julie Adserø minuttet etter. Da 3-0 kom etter drøye halvtimen var det med en lakonisk melding om "rundspilt" i oppdateringa på Twitter. Så tre min senere dro Heidi seg inn fra kant og kørla ballen i lengste. Men vertene putta på nytt like etter.

Flere skåringer ble det ikke. Det meldes om en god 2. omgang av våre jenter, men altså ikke med tellende resultat. Ellers i dag vant Fortuna 2-0 over Herd, men størst interesse for oss er at Volda fikk sin andre skrivebordsseier for sesongen da Nidelv ikke møtte til kamp. Dermed er sunnmøringene nå tre poeng bak oss. Tynset spiller borte mot Byåsen 2 i morgen og vil med seier ligge to poeng bak. Dermed ligger det an til en spennede avslutniong på sesongen, men det skal nevnes at Tynset og Volda møtes om ei uke.

Vi for vår del får besøk av Fortuna som ennå ikke har gitt opp å ta igjen Molde på topp. Kampen går på OMA neste lørdag 23. september kl. 14:00.