25.04.2017 - Fotball

Grei seier til 2. lag damer!

OIF 2 NTNUI 2 250417 058

ORKANGER 2 - NTNUI 2 4-0 (0-0)

4. divisjon damer avd. 2

Orkla Maskin Arena

Mål:

1-0 (46): Tonje Sundli Fossvoll, assist: Ingrid Stuen

2-0 (66): Karoline Bæk Haugen, assist: Ingrid Stuen

3-0 (79): Sigrid Ytterhus Haugset

4-0 (85): Maria Berdal, assist: Nora Lund

Dommer: Dagfinn Olaf Hoffstrøm, Kvik

Orkanger 2 (tropp, alle spilte såvidt vi kunne se): Hanne Hoff, Anne Berit Moe, Gunnhild Wingan, Nora Lund, Eirin Koren Lefstad, Sara Roong Rønningen, Ingrid Stuen, Karoline Bæk Haugen, Kari Marte Olsen, Anneli Hellandsjø, Sigrid Ytterhus Haugset, Giselle Uwingabire, Hanne Kalland Meland, Maria Berdal, Tonje Sundli Fossvoll.

Dette var den første seriekampen for senior i Idrettsparken i år og for de frammøtte ble det tidlig klart at det var stor forskjell på lagene. Våre jenter var best i det meste, men i 1. omgang sløste de veldig med sjansene. I tillegg må det sies at NTNUI 2 hadde en keeper som bortsett fra en glipp på 3-0 hadde en god kveld med mange fine redninger.

Heldigvis tok det under minuttet av 2. omgang å få hull på den berømte byllen. Det var Tonje som satte inn 1-0 etter fint innlegg fra Ingrid Stuen. Ingrid var igjen arkitekten før "Karo" skjøt i hjørnet fra 13-14 meter til 2-0 i det 66. minuttet. Sigrids 3-0 skåring var et langskudd som keeper ikke klarte å holde, mens Mari hedda inn en kårner fra Nora med fem min. igjen.

Seieren burde sjølsagt vært større, men for spillerne og trenerteamet er det godt å ta med seg mye bra spill i oppbyggingsfasen. Etterhvert vil nok avslutningene sitte bedre, men at motstander har en bra keeper må en også regne med.

2. laget har nå fire poeng på de to første kampene og f.k. tirsdag 2. mai kl. 20:00 er det klart for ny hjemmekamp når Ørland kommer på besøk.