06.11.2017 - Fotball

Kasper og Markus tilbake i gult og blått!

Kasper og Markus

Toppfotballen er ennå ikke feridg med 2017-sesongen, mens vi allerede har summert opp året og begynt planlegging og forberedelser fram mot 2018-sesongen. I det ligger spillerlogistikk, og i den sammenheng kan vi nå melde om at vi har fått tilbake to gutter som har spilt for Svorkmo i år. Det gjelder Kasper Høeg (til venstre på bildet) og Markus Frengstad og vi har fått følgende skriv og bilde fra trener Ketil Stellander med informasjon om signeringene samt om forberedelsene forøvrig:

 

Vi har fått tilbake 2 tidligere OIFère som har spilt for Svorkmo i 2017,  Kasper Høeg og Markus Frengstad.

Kasper har kanskje vært Orkangers største talent i mange år, og kan spille de fleste rollene men er best som indreløper eller sentralt på midtbanen.  Kondisjonen og fysikken skal vi få på plass i vinter og da vil vi få god nytte av hans kvaliteter til neste sesong. Kasper er en spiller jeg forventer mye av, han har fart, teknikk, blikk og flytter seg raskt på små flater.

Markus Frengstad var en del av OIF`s gode 97èr årgang, hvor mange begynte hos Orklas Junior lag. Siste årene har han spilt for Svorkmos Junior lag. Vi spiller 4-3-3 som Svorkmo og dermed skal det gå greit å bli kjent med måten vi vil opptre på.

Kjenner mindre til Markus sine styrker enn Kasper sine som jeg har trent tidligere, men det jeg vet er at han er vanskelig å passere, veldig godt trent og er en side back som vil gi oss fart og styrke. Dessuten har han en bra skudd fot og det er aldri feil.

Vi hadde vår første Seniortrening allerede i går på OMA i regnværet og vi skal holde på 3 x i uken fram til 10 desember. Da tar vi fri til nyttår og håper stallen da er satt og at vi kan jobbe godt fram til seriestart.

Det jobbes med flere nye og håper vi beholder alle som var med i årets sesong.