01.09.2018 - Fotball

Mange minusmål

DSC 0026

Våre seniorlag fikk ei helg man helst bare bør glemme. Herrelaget fikk fredag kveld rundjuling hjemme mot Rindal med 1-9 og nå er det vel bare teoretiske muligheter for å berge plassen. Bunnkollega Frøya har dessuten funnet formen og klarte 0-0 mot serieleder Svorkmo. De andre resultatene i runden: Trond - Flatås 3-4 og Buvik - Charlottenlund 2 5-1.KIL/Hemne 2 - Nidaros spilles i morgen søndag. Svorkmo holder fortsatt unna for Buvik på toppen, men nå bare på målforskjellen. 

Neste kamp for vår del er borte mot Nidaros f.k. fredag 7. september på Lade 4 Kunstgress kl. 20:00.

Så over til kvinnelaget i 2. divisjon som tapte 0-7 mot Herd i Ålesund. Tabellen er tydelig delt på midten og Herd er et solid lag på øvre halvdel, så mer er vel ikke å si om den kampen. De andre resultatene i runden: Nardo - Byåsen 2 2-3, Sunndal - Surnadal/Søya/Todalen 0-1, Trondheims-Ørn 2 - KIL/Hemne 1-2, Fortuna - Molde 2-2. Toppen ser nå ut til å stå mellom Fortuna og KIL/Hemne, avstanden er 5 poeng, men KIL/Hemne har en hengekamp mot Nardo og Fortuna hjemme senere i høst. 

2. halvpart av tabellen ser slik ut: Surnadal/Søya/Todalen 11, Orkanger 11, Sunndal 9, og under streken: Byåsen 2 7 og Nardo 5. Vi har en viktig hengekamp borte mot Byåsen 2 nå tirsdag 4. september kl. 20:00. Ifjor berga vi i praksis plassen med å vinne på Byåsen Arena i nestsiste runde, godt hjulpet av entusiastiske fans på tribunen.

Laget vårt trenger dere nå også, så ta turen til Byåsen Arena og hei på jentene tirsdag!

Neste hjemmekamp er mot Trondheims-Ørn 2 neste søndag 9. september kl. 14:00.