02.09.2016 - Fotball

OIF inngår samarbeidsavtale med Get

Get logo

OIF har inngått en samarbeidsavtale med Get og får nå levert internett og TV via fiber inn til Idrettsparken.

I disse dager jobbes det med å legge opp fiberkabel inn til Idrettsparken for å internett og TV-signal som en erstatning for dagens løsning med TV-antenner og mobilt bredbånd. Dette skjer etter at Orkanger IF og Get har inngått en 5-årsavtale som gir OIF fordelaktige priser på Get sine produkter.

Pr i dag er 500.000 hjem og bedrifter tilkoblet Gets fiberbaserte nett, og over 1 million privat- og bedriftskunder bruker Gets tjenester hver dag. Get har i de siste årene kommet mer og mer inn på markedet her i kommunen, spesielt etter oppkjøpet av Loqal.

Det er Øyvind Bakken som har forhandlet avtalen med Get, og han sier seg svært godt fornøyd. Bakken jobber som IT-tekniker og mener Get er den beste TV- og bredbåndsleverandøren i Orkdal. - Jeg tok selv kontakt med Get, og var innstilt på at vi skulle ha de til å levere TV og internett til Idrettsparken. Det skyldes i hovedsak at jeg har hatt Get gjennom fiber i huset de siste 5 årene, og jeg har aldri vært såpass fornøyd med en internettleverandør som Get tidligere. Jeg kan knapt huske at jeg har hatt behov for å kontakte kundeservice, og det tyder på at de leverer stabilt. Når folk har spurt meg hvilken leverandør man skal velge nå som det bygges ut fiber flere steder i Orkdal så har jeg alltid sagt Get, selv før vi inngikk denne avtalen, sier Bakken.

Det jobbes for tiden med å få på plass tjenestene i garasjebyggene og klubbhuset i Idrettsparken. Det legges også tilrette for TV og internett i det nye flerbrukshuset.

OIF retter også en stor takk til Mardahl Maskin som sørget for kostnadsfri graving av trekkrør til fiberkabelen.

2016 08 16 07.29.11