19.01.2023 - Fotball

Orkanger forsterker seniorlaget

Bilde1

Etter at Orkanger fikk beholde plassen i 5 divisjon, har sportslig utvalg og trenerteamet på menn senior jobbet både godt på og utenfor banen. For Menn Senior vil trenerteamet i 2023 bestå av Lars Gøran Dromnes, Thomas Hansen, Joachim Elshaug, Jens viken og Martin Lund. Menn senior vil i 2023 stille med to lag, et i 5 divisjon og et lag i 6 divisjon. 

Nye spillere for Menn senior; Mats Berg Pedersen (22 år, tidligere klubb Orkla FK), Sander Halvorsen (21 år, tidligere klubb Orkla FK), Jarl Oskar Mykkelgård (25 år, tidligere klubb Glimt), Even Ross (21 år, tidligere klubb Vind IL og Christoffer Storli fra U & IL Glimt. 

Med gode lag på aldersbestemt nivå, er det viktig å ha et godt seniorlag, sier Hassan Halane, kaptein på A-laget.

Målet foran sesongen 2023 er et høyere og mer stabilt nivå både på trening og kamp. Dette vil gjøre det mer attraktivt å for de yngre å hospitere på senior, samt ha noe å strekke seg etter og ikke minst se opp til, fortsetter Halane.

 

Navn: Mats Berg Pedersen
Alder: 22 år
Bosted: Orkanger
Tidligere klubb: Orkla
Posisjon: Midtbane

Opprinnelig fra Evjen, men tilbringt stort sett hele oppveksten i Idrettsparken. Spilt i Orkla i 4-5 år og har gjennom de årene omtrent 100 kamper i 3. divisjon, 4. divisjon og g19 0. divisjon. Han har spilt de aller fleste posisjonene på banen, men trives best på midtbanen og har sine styrker i det offensive.

Navn: Sander Halvorsen
Alder: 21 år
Bosted: Trondheim
Tidligere klubb: Orkla
Posisjon: Forsvar og angrep

Opprinnelig fra Orkanger. Går lærerutdanning i Trondheim. Spilte back på Orkla i 3. og 4. divisjon de to siste sesongene, men kan bekle de fleste roller.

Navn: Jarl Oskar Mykkelgård
Alder: 25år
Bosted: Orkanger
Tidligere klubb: Glimt
Posisjon: Offensiv midtbane

Flere års erfaring fra 4. divisjon. Indreløper og back for Svorkmo, samt spilt spiss for Rindal i 5. divisjon. Kan brukes overalt på banen, men trives best som offensiv midtbane.

Navn: Odd Even Ross
Alder: 22 år
Bosted: Gjøvik/Orkanger
Tidligere klubb: Vind
Posisjon: Midtstopper

Født og oppvokst på Orkanger. Han har spilt 0. divisjon junior og seniorfotball for Orkanger og Orkla. Flyttet til Gjøvik for å studere og har de siste årene spilt for Vind IL som i år satser for opprykk til 4. divisjon.