07.05.2017 - Fotball

På hodet ut

001

ORKANGER - ORKLA 1-7 (0-6)

1. runde junior-NM

Orkla Maskin Arena, drøyt 100 tilskuere

Mål:

0-1 (22): Magnus Sandvik Høiseth

0-2 (33): Abd-Qadir Nur Abd-Qadir

0-3 (36): Ole Løkken

0-4 (37): Magnus Sandvik Høiseth

0-5 (39): Martin Snildal Nygård

0-6 (45): John Grønvoll

0-7 (56): Magnus Sandvik Høiseth

1-7 (62): sjølmål

Dommer: Kåre Kvaløy, Nardo FK

Gule kort: Samad Jamder og Azamat Zabijev, Orkanger og Sondre Ysland, Eivind Elvrum, John Grønvoll og Emil Haugen, Orkla

Orkanger (tropp): Petter Wåtland, Odd Even Rindalsholt Ross, Mats Berg Pedersen, Rune Asphaug, Markus Svinsås Buan, Azamat Zabijev, Benjamin Gjengstø, William Knutsen, Markus Wehn Hansen, Kristian Haugbjørg, Hassan Ali, Samad Jamder, Linus Larsson, Markus Vullum, Lars Ebbesen.

Vi fikk den første sjansen da Rune fyrte løs etter 40 sekunder, et skudd som keeper tok. Etter det var det stort sett Orkla, men våre gutter forsvarte seg meget bra den første halvtimen. Det ble med den ene skåringa til Magnus Høiseth etter 22 min. Men fra 33 og utover rakna det og Orkla skåra jevnt og trutt. Tre av nettkjenningene kom etter dødball, og ved de andre viste de hvitkledde fram godt angrepsspill.

Etter hvilen ble det egentlig en transportetappe. Gutta våre skal ha for at de hele tida stod på og jakta skåring, det var ikke snakk om å henge med hodet. En meget god egenskap det! Magnus Høiseth sikra seg hattrick før vi fikk vårt trøstemål da Rune la inn og en Orklaforsvarer styrte ballen utenfor egen keepers rekkevidde og i hjørnet. Det som er å bemerke fra den siste halvtimen er at Orkla på 7-1 dro på seg fire gule kort, tre av de på like mange minutter.

Ellers positivt at over 100 tilskuere møtte opp i kaldt og til tider hustrig vær!