1-2 (23)

2-2 (47): Roy Bolme

Dommer: Jens Ole Selnes, Kolstad Fotball

Orkanger (tropp): Eirik Bratland, Magnus Langholm, Øyvind Bakken, Kristoffer Sollien-Klo, Adrian Acosta, Marvin Aunan, Øyvind Henningsen, Martin Lund, Mustaf Sharif Mohamed, Benjamin GJengstø, William Knutsen, Abdulkadir Mohammed Abdi, Nils-Helge Garli Hegvik, Ståle Thoresen, John Arne Rekstad, Thomas NIelsen, Vegard Helbæk.

Vi tok ledelsen allerede etter fire min. da William ble felt på 18 meter og Benjamin vred ballen rundt muren og i nærmeste hjørne. 0-2 var et komisk sjølmål der en Rindalforsvarer var uheldig med et tilbakespill som gikk i mål. Rindal reduserte midt i omgangen og to min. ut i 2. omgang sørga den notoriske målsniken Roy Bolme for at Rindals opphenting ble et faktum. Fldere mål ble det ikke, og vi tok med det vårt første bortepoeng og har nå samla fire pinner. Rindal forblir på sisteplass med to poeng.

Stjernebørsen:

¤¤¤ Kristoffer Sollien-Klo

¤¤ Benjamin Gjengstø

¤ Nils-Helge Garli Hegvik

Resultat ellers i kveld: CHarlottenlund 2 - Buvik 3-4, Flatås - Trond 2-3, Svorkmo - Frøya 8-2. Nidaros - KLI/Hemne spiller søndag. Vi er nr. 8 med fire poeng mens Rindal har to poeng og forblir sist. I tet finner vi Svorkmo og Trond med 9 poeng.

Nå blir det over to uker å vente til neste kamp, den blir søndag 25. mai kl. 16:00 når Nidaros kommer på besøk.