05.06.2016 - Fotball

Poengdeling mot Oppdal

DSC 0482

Både Orkanger og Oppdal var ubeseiret før lørdagens kamp, og toppoppgjøret endte 1-1 etter en kamp der Orkanger hadde ballen mest, men Oppdal skapte de største sjansene.

Et flott sommervær møtte Orkanger-guttene da de kom til Oppdal på lørdag. Oppdal hadde i likhet med Orkanger vunnet 5 av sine 5 kamper så langt i sesongen, scoret like mange mål, men hadde sluppet inn noen flere.

Det var veldig tydelig fra start av at Oppdal ikke skulle kaste bort tiden på å spille mye ball mellom seg, men forsøkte å slå i bakrom hver gang de fikk ballen. Det resulterte i et par sjanser for hjemmelaget helt i starten av kampen, og etter kun 10 minutter går et langskudd via en Orkanger-spiller og i mål.

Orkanger sliter med å skape de helt store sjansene, og preges av en del unøyaktighet og balltap på midten mot et hardtarbeidende Oppdal-lag. Lagene går til pause med ledelse til vertene.

I 2. omgangen får Orkanger etablert seg lengre opp i banen, og styrer stort sett resten av kampen. Oppdal er fortsatt farlige på overgangene, og sørger for å "pole" ballen bak forsvaret så fort de har mulighet.

Selv om Orkanger ikke skaper de helt store sjansene blir det utligning på én av flere cornere. Eskil Sivertsen slår corneren på hodet til Åge Andersen som stusser videre til Tor-Arne Kvam som setter den i mål fra 5 meter.

I det 92. minutt får samme mann direkte rødt kort etter en takling bakfra. De fleste regner med at kampen mer eller mindre er over, men Per Olav Jensen blir felt innenfor 16-meteren i det siste av de 4 tillagte minuttene. Dessverre fortsetter Orkangers dårlige uttelling på straffere, og keeperen redder.

Alt i alt skal vi være fornøyd med at det ble ett poeng i en vanskelig bortekamp der lite stemmer. Med det ligger fortsatt Orkanger på topp i 5. divisjon avd. 4.

Neste kamp er borte mot Kolstad 2 søndag 12. juni kl. 18:00.

OIF stilte med følgende lag fra start:

Stian Storli

Åge Andersen - Jo Husdal - Sindre Belsås - Marius Kvalvik

Eirik Ebbesen - Tor-Arne Kvam - Henrik Rian

Eskil Sivertsen - Per Olav Jensen - Rune Asphaug

Innbyttere:

Anders Vuttudal, Øyvind Bakken, Valdrin Musaj, Mats Berg Pedersen

Mål:

0-1: Oppdal (9 min.)

1-1: Tor-Arne Kvam (70 min.) (Åge Andersen)

Stjernebørs

*** Åge Andersen

** Tor-Arne Kvam

* Henrik Rian

DSC 0456

Sjefen sjøl var ikke spesielt imponert over ryddigheta i garderoben som ble tildelt.

DSC 0468

Tor-Arne Kvam hadde en anelse at det var "rævvafotball" som Orkanger ble møtt med på Oppdal.

DSC 0472

Jo Husdal, Per Olav Jensen og Åge Andersen fyller på veske i varmen.

DSC 0475

Flere OIFere satt på spillerbussen, og andre tok selv turen.

DSC 0478

"Dennis" var selvsagt også med.

DSC 0485

Perry på en av Orkangers mange hjørnespark.