13.04.2018 - Fotball

Seieren glapp på siste spark!

DSC 0098

ORKANGER 2 - LEIK 2-2 (1-0)

4. divisjon kvinner avd. 3, 2. runde

Orkla Maskin Arena

Mål:

1-0 (13): Hanne Fugelsøy

2-0 (47): Liss Dragseth

2-1 (67): Line Onsøyen

2-2 (90 + 4): Marit Lufall

Dommer: Karl Erik Olsen, Gimse IL

Orkanger 2 (tropp): Linda Stenvik, Liss Dragseth, Nora Lund, Eirin Lefstad, Sara Rønningen, Ingrid Stuen, Hedda Bergan, Karoline Bæk Haugen, Hanne Fugelsøy, Hege Syrstadeng, Anneli Hellandsjø, Giselle Uwingabire, Jenny Johnsen, Eli Tretøy.

Med Leiks hjemmebane belagt med snøl ble lagene enige om å snu oppgjøret slik at høstkampen blir på Leik. Dette var gjestenes første kamp for sesongen, mens våre jenter skulle følge opp 9-0 seieren over Gimse 2 fra serieåpninga.

Mens vi forrige uke fikk en kamp der sjansene florerte til begge lag ble dette en langt mer sjansefattig affære. Leik var godt organiserte og et mye vanskeligere lag å bryte ned. Men vårt lag tok ledelsen på kampens første mulighet da Hanne lada kanonen fra 20 meter etter pasning fra Karoline, og ballen suste inn i lengste hjørne. I resten av omgangen talte vi én sjanse til hvert av lagene og det ble med det ene målet halvveis.

2. omgang starta fortreffelig for vår del. Liss på løp på venstrekanten, skar innover, fant ingen å sentre til og fant det derfor like greit å sende avgårde et skudd. En klok avgjørelse, all den tid ballen traff nettmaskene bak en forfjamsa Leikkeeper. Her skulle og burde sjølsagt laget ha klart å bygge på dette, men jentene slet med å skape sjanser. Istedet fikk gjestene en bra mulighet med et gjennomspill etter 58 min., men Linda fulgte opp storspillet fra serieåpninga og var kjapt ute og tok ballen.

Men ni min. senere måtte hun kapitulere, kom igjen tidlig ut, men denne gangen ble hun runda av Line Onsøyen som satte ballen sikkert i det tomme buret. Dette var den vitamininnsprøytinga som de hvite og blå trengte. Leik tok over banespillet og pressa våre jenter bakover. Linda var våkent ute ved hjørnet av 16 etter 73 og snappa et nytt gjennomspill og etter 81 skjøt gjestene like utafor etter kårner. Gjestene satsa som en skjønner mye på gjennomspill og etter 87 resulterte det i et skudd som Linda redda til nytt hjørnespark.

Så i det siste ordinære min. gikk Linda igjen fryktløst ut i feltet og møtte en Leikangriper. Hun fikk en smell i hodet med en påfølgende kul og kunne ikke fortsette. Liss tok utfordringa og gikk i mål i det som ble en kamp for å berge seieren. Uheldigvis gikk avklaringene til hjørnespark og ikke framover og på ettertrykk etter det siste hjørnesparket fikk Mari Lufall ballen på 12-13 meter og plasserte den elegant i nærmeste hjørne. Liss kunne overhode ikke lastes for den. Dommer blåste av med en gang avspark ble tatt, og dermed ingen mulighet til å gå for en siste skåring. Veldig bittert å miste seieren på en slik måte, men det skal sies at det ikke var direkte ufortjent at Leik fikk med seg et poeng basert på deres dominans siste halvdel av 2. omgang.

Trener Monika Lunds stjernebørs:

¤¤¤ Nora Lund

¤¤ Liss Dragseth

¤ Sara Rønningen

Resultatet betyr at vi er nr. 3 etter to kamper med 4 poeng, bak Orkla og Singsås som har full pott. Neste torsdag 19. april kl. 20:00 er det klart for ny hjemmekamp når Hitra kommer på besøk til OMA. Forøvrig så er også det som var bortekamp mot Singsås 24. april snudd til hjemmekamp, og det betyr at våre 2. lagsdamer starter sesongen med hele fem strake kamper hjemme!

På bildet ser vi kampens første målskårer Hanne Fugelsøy i aksjon. Album fra kampen blir som vanlig lagt ut på vår Facebookside.