19.04.2018 - Fotball

Seriestart!

2. lag damer er allerede godt i gang med sin sesong i 4. divisjon og spiller i kveld sin 3. kamp hjemme mot Hitra kl. 20:00. Men nå er det endelig også klart for seriestart for våre to A-lag. Herrene åpner mot Trond på Rosenborgbanen i Trondheim i morgen kveld kl. 20:00, mens damene tar imot Molde på OMA lørdag kl. 14:00.

Herrene har mista hele sentrallinja fra ifjor, stabile spillere som Anders Vuttudal, Odd Even Ross, Per Olav Jensen og Hassan Ali fortsetter karrieren i andre klubber, noen av de blir motspillere i år. Det betyr større ansvar på de som er igjen, mange av de unge, men vi har fått noen ringrever som vet hva som skal til for å hevde seg i 5. divisjon. Ambisjoner om opprykk er det ikke, men håpet og trua er sterk i forhold til å styre unna neglebiting i andre enden av tabellen. Det knepne 2-3 tapet mot et KIL/Hemne som mangla bare et par faste A-lagsfolk for snaue to uker siden ga tro og sjøltillit inn mot seriestart. Første hjemmekamp blir neste søndag 29. april kl. 16:00 mot Frøya.

Det må også nevnes at det blir noen tøffe lokaloppgjør mot Svorkmo og Buvik, så det er mye å se fram til!

Damene kom greit fra debutsesongen i 2. divisjon ifjor med 7. plass. I år er målet å ta steg på tabellen, men det er nok en litt tøffere serie enn ifjor, så det viktigste er å stå i divisjonen for derigjennom å utvikle oss videre til neste år. KIL/Hemne, Fortuna, Molde og muligens Herd er alle sterke lag som vil gjøre opp om avdelingsseieren, samt at vi sjølsagt ikke vet hva 2. lagene til Trondheims-Ørn og Byåsen stiller med fra kamp til kamp.

Det blir en heftig start på sesongen med de to av forhåndsfavorittene, Molde og KIL/Hemne som motstandere i de to første kampene, og i tillegg blir det nytt møte med sistnevnte i 1. runde i NM som vi for første gang er kvalifisert til. Den kampen går tirsdag 2. mai kl. 19:30 og folk bør kjenne sin besøkelsestid da!

Da gjenstår bare å ønske våre lag og støtteapparat LYKKE TIL med sesongen og vi oppfordrer folk til å møte opp på kamp for å støtte lagene våre!

HEIA ORKANGER!!!!!