27.04.2018 - Fotball

Spennede helg for våre A-lag!

DSC 0190

Etter å ha gått på 4-målstap i sist helgs serieåpning skal våre A-lag ut i nye dueller denne helga. Damene åpna sterkt mot en av seriefavorittene Molde, men det holdt bare i én omgang. I morgen blir det lokaloppgjør mot en annen favoritt til avdelingsseieren, KIL/Hemne. Morgendagens verter måtte ned på meget kontroversielt vis etter bare én sesong i toppfotballen og er sjølsagt sugne på en kjapp retur. De fikk hard kamp mot nyopprykka Surnadal/Søya/Todalen i seriestarten, men vant til slutt 2-1. 

Lagene skal bli godt kjente med hverandre for f.k. onsdag kommer KIL/Hemne på besøk til oss for 1. rundekamp i NM. Men i morgen er det altså serien det dreier seg om. Avspark på Hemne Sparebank Arena er kl. 14:00, og det hadde vært kjekt om noen fans tok turen for å støtte damene våre. Vi skal ihvertfall være tilstede og bringe dere referat og bilder.

Søndag kl. 16:00 er det så herrenes tur når Frøya er gjester på OMA. Frøyværingene starta sesongen med 3-2 seier over KIL/Hemne 2, mens vi altså røk 3-7 mot Trond. Thomas Hansen skåra hattrick for oss der, og er nok interessert i å putte mer på søndag.