18.08.2018 - Fotball

Stort tap - lekker skåring!

DSC 0060

ORKANGER - KIL/HEMNE 1-7 (0-4)

2. divisjon avd. 5 kvinner, 11. runde

Orkla Maskin Arena

Mål:

0-1 (17): Sara Bjerksæter

0-2 (21): Mathilde Sørhaug

0-3 (37): Ingrid Amalie Bjerksæter

0-4 (39): Maren Snekvik

0-5 (46): Mari Smevoll

0-6 (57): Sandra Johansen

1-6 (72): Sunniva Haugbjørg

1-7 (82): Sara Bjerksæter

Dommer: Helge Sumstad, Rennebu IL

Orkanger: Mari Høiseth Skjølberg - Liss Dragseth, Gine Fugelsøy, Eli Tretøy (Hedda Bergan 58), Synnøve Mjør Wingan - Sigrid Haugset, Sunniva Haugbjørg, Maria Monsen (Nora Lund 71) - Hanne Fugelsøy, Mari Lian (Karoline Bæk Haugen 51), Solveig Sugustad (Maria Monsen 85).

Det ble en stri tørn for våre jenter i dagens lokaloppgjør mot KIL/Hemne, sjøl om det første kvarteret var bra. Da var vi på høyde med de opprykksjagende gjestene, og vi hadde den første sjansen da Sigrid skjøt over etter et hjørnespark i det 6. min.

Men så tok gjestene ledelsen etter 17 min. da Sara Bjerksæter traff blink med et skudd fra ca. 20 meter. Etter det tok de fullstendig over kampen og vårt lag datt ned. 0-2 kom på et skudd etter ettertrykk på et hjørnespark, 0-3 en markkryper i hjørnet fra langt hold og 0-4 var en avslutning i hjørnet etter innlegg og duell med en forsvarer.

I pausa la trenerteamet vekt på å nullstille og gå ut som at det var 0-0- Men vi fikk en ny i fleisen før minuttet var gått på et løp inn i boks og avslutning i lengste. 0-6 kom etter 57 på en retur på et stangskudd etter hjørnespark. 

Vi fikk en oppmuntring etter 72 min. da Sigrid testa skuddfoten fra drøyt 20 meter og ballen seila inn i krysset. Om ikke anna kunne vi skryte av at vi stod for kampens fineste fulltreffer! Det ble en skåring til for KIL/Hemne, på ny et skudd etter hjørnespark.

Trener Bjørn Bakken la etter kampen vekt på at spillerne ikke måtte henge med hodet og at ingen enkeltspillere hadde skyld i noen av baklengsmålene, at vi tapte som lag. Han la også vekt på at dette ikke var kampen der vi hadde kalkulert med poeng og at det er nå framover at vi får noen viktige kamper i så henseende. 

Med hengekampen mot Byåsen 2 får vi nå tre strake bortekamper. Den første mot Surnadal/Søya/Todalen om ei uke. De slo i dag Nardo 7-1 og er kommet opp på plassen bak oss, med tre poeng mindre og en kamp mer spilt. Tidligere i uka vant serieleder Fortuna 2-0 over Sunndal. Trondheims-Ørn 2 - Byåsen spilles i morgen og Herd - Molde går mandag.

Stjernebørs:

¤¤¤ Gine Fugelsøy

¤¤ Sunniva Haugbjørg

¤ Liss Dragseth