07.06.2018 - Fotball

Tilbake på vinnersporet!

DSC 0209

ORKANGER 2 - OPPDAL 3-2 (1-1)

4. divisjon avd. 3 kvinner, 10. runde

Orkla Maskin Arena

Mål:

0-1 (2): Trine Vittring Karlsen

1-1 (23): Hanne Pedersen

2-1 (61): Eli Tretøy

2-2 (77): Eli Skaslien

3-2 (86): Karoline Bæk Haugen

Dommer: Joar Syrstadeng

Orkanger 2 (tropp): Mari Høiseth Skjølberg, Hanne Pedersen, Nora Lund, Maria Monsen, Sigrid Haugset, Ingrid Stuen, Hedda Bergan, Karoline Bæk Haugen, Hege Syrstadeng, Giselle Uwingabire, Tonje Sundli Fossvoll, Jenny Johnsen, Solveig Sugustad, Eli Tretøy, Amanda Kvernmo Lynum.

2. lagsdamene endte opp med en knepen seier i en kamp der de sløste med sjansene og der de grønnkledde gjestene var effektive og netta på to av fem sjanser. Den første allerede etter halvannet min. da ballen ble slått inn fra høyre og Trine Vittring Karlsen breisida den inn fra kort hold. Våre jenter kom fort til hektene og starta med å produsere sjanser og innen 20 min. var gått hadde Sigrid, Solveig og Ingrid hatt gode tilbud. Sistnevnte da hun lobba mot mål, men keeper fikk slått ballen i tverra og over. 

Den velfortjente utligninga kom da Hanne skjøt i hjørnet fra 12-13 meter. Oppdal fikk så et par gode sjanser, bl. a. på en stikker der Mari tok fram ei solid redning.

2. omgang starta med stor hjemmedominans og Jenny skjøt utafor etter et godt angrep og Solveigs skudd etter en fin stikker led samme skjebne. Oppdal skjøt også utafor på en sjelden visitt etter snaue timen, men i det 61. min. stod det 2-1. Vi fikk frispark fra distanse og Eli fikk beskjed fra linja om å gå for skudd da keeper hadde sola i øynene. Som sagt så gjort og ballen havna der den skulle. Ingrid fikk en stor sjanse til å doble ledelsen ni min. senere da hun kom gjennom på høyre i 16 og skjøt utafor lengste.

Så fikk vi en kalddusj da gjestene gikk opp og skåra på sin andre og siste sjanse i omgangen. Et framspill nådde Eli Skaslien til høyre i 16 og hun plasserte ballen forbi Mari og i lengste. Jentene våre brettet opp ermene, gikk for seier og etter et godt skudd over i det 83. min. falt avgjørelsen tre min. senere. Karo ble spilt igjennom i midten og netta sikkert. På slutten brente både hun og Ingrid gode sjanser til å øke forspranget, men kampen ebba ut med 1-målsseier.

A-lagstrenerne Bjørn Bakken og Paal Magne Tødaas leda laget i Monika Lunds fravær og ga jentene ros for en bra kamp mot et godt lag. Nå gjenstår det to bortekamper før sommerferien. Først ut blir en tur til byen og et oppgjør mot Kattem 2/Flatås 2 på Åsheim kunstgress f.k. tirsdag 12. juni kl. 20:00.

Det hører med til historien at for 2. gang denne sesongen opplevde vi at dommer ikke møtte, og ros til Joar Syrstadeng som tok utfordringa på strak arm.

Stjernebørsen:

¤¤¤ Hanne Pedersen

¤¤ Sigrid Haugset

¤ Eli Tretøy

Et resultat til denne runden: Singsås - Hitra 1-5. De tre resterende kampene spilles i kveld. Våre jenter er på en trygg 2. plass med 19 poeng på ni kamper, åtte bak suverene Orkla som har spillefri denne runden. Avstanden ned til Singsås på 3. plass er sju poeng, og de har spilt én kamp mer.