06.05.2017 - Fotball

Velkommen til cupfest søndag!

I morgen søndag kl. 19:00 er det klart for cupfest i Idrettsparken når vi tar imot nabo og erkerival Orkla til 1. rundekamp i junior-NM!

Dette er to lag som kjenner hverandre veldig godt, flere av Orklaspillerne har tidligere ikledd seg våre gule og blå farger, og begge laga trener i Idrettsparken. De slo oss i kvaliken til årets 0. divisjon, høyeste nivå for seriespill i juniorklassen her i Trøndelag. På sine fem kamper der har Orkla tatt 6 poeng og ligger på 8. plass av 12 lag. Sist kamp slo de Tillerbyen 2-1. Våre gutter har også 6 poeng i sin avdeling i 1. divisjon, men på tre kamper og er på 5. plass av 10 lag. I siste seriekamp 26. april ble det 2-0 borte mot KIL/Hemne etter skåringer av Rune Asphaug og Samad Jamder.

Flere på vårt lag bidro sterkt til at A-laget tok sin første 3-poenger med 2-1 over Rindal i går, Rune Asphaug med skåring og Hassan Ali med en målgivende. Men vi håper og tror at kreftene er der til å gi Orkla skikkelig kamp om avansementet til 2. runde.

Derfor er det uhyre viktig at så mange som mulig møter opp i Idrettsparken i morgen søndag kl. 19:00 for å heie på våre gutter! Dette er en kamp du bare ikke kan gå glipp av!