26.05.2021 - Orientering

Fin kveld i Råbygda

fullsizeoutput fa0

Treningskveld med mange poster..

Vi fikk tidligere i år en henvendelse fra Glimt all-idrett med ønske om en O-kveld. Meningen var å gi en innføring i kart, kompass og O-løp. Dette ville vi prøve å få til siden vi ønsker å profilere oss og vår idrett. Terminlisten ble derfor planlagt med tanke på dette. Opprinnelig løypelegger ble forhindret i å arrangere løpet, slik at Rolf Wærnes heiv seg rundt og planla løyper med samlingsplass rundt gapahuken på Storhaugen, Råbygda. Rolf og representanter fra styret møtte opp til oppstart klokken 17, men ingen personer fra Glimt dukket opp. Skuffende.

Planen var uansett å bruke løypene til Rolf som et vanlig treningsløp senere på kvelden. 14 løpere møtte til start. Vi fikk testet de nye stemplingsenhetene og Brikkesys. Nå fungerer systemet både med gamle brikker og de nye emiTag brikkene og innlesingen til Brikkesys gikk til slutt fint.

Tusen takk til sporty Rolf som fikk ordnet dette for oss og tusen takk til de som møtte opp. Vi er enda langt under anbefalt antall av mennesker utendørs.....

Resultater

Gapahuken

fullsizeoutput fa4fullsizeoutput fa2