26.05.2019 - Orientering

Finn fram dagen 2019

IMG 1393

Lørdag samlet O-folk seg rundt Ulvåshytta.

Flere hadde møtt opp til årets Finn-fram dag i Ulvåsen, selv om vi kanskje ønsket at dagen skulle tiltrekke seg flere folk. Dette var en markering av åpningen av årets Tur-O og oppstartsdato for den nye Stolpejakten. I tillegg arrangerte Heidi Flå og Ann Karin Evjen et ordinært treningsløp med 4 gode løyper.

Daglig leder i OIF Anders R Skiøld var tilstede for å promotere Stolpejakten. Det var som sagt få personer som møtte opp i Ulvåsen, men administratorene hadde allerede registrert flere som har begynt å oppsøke de 41 stolpene som står spredt rundt på Fannrem og Orkanger. De fleste står i sentrumsnære strøk langs Orkdalsveien og Orklaparken, men også noen er plassert i terrenget. Noen står sammen med Tur-O poster slik at folk forhåpentligvis vil oppdage disse og blir nysgjerrige på disse postene. 

Stolpejakten

Treningsløpet hadde 28 startende jevnt fordelt på de 4 ulike løypene. Tilbakemeldingene var veldig positive, kanskje noen utfordringer i C-løypa men alle fullførte i god stil og med smil om munnen. Avslutningsstrekket på lang-løypene fikk suge de siste kreftene ut av lår og legger - takk til Heidi og Ann Karin! Gunnveig, Mette og Anders var suverene i dag!

Resultater

Neste løp blir på tirsdag - Ramsjøbu - møt opp!!

IMG 1394IMG 1392