23.05.2019 - Orientering

FINN FRAM DAGEN LØRDAG 25. MAI

ffbanner nytt lite.jpg 752x500 q85 crop subsampling 2 upscale

Tur-O, stolpejakt og treningsløp i Ulvåsen.

Førstkommende lørdag er det samling for friluftsinteresserte, marka-trimmere og orienterings-interesserte i alle aldre ved Ulvåshytta. O-avdelingen arrangerer Finn-fram-dagen 2019. Denne dagen markerer oppstart av både nysatsingen Stolpejakten og årets Tur-Orientering. Mere informasjon om Stolpejakten finnes som egen artikkel her på hjemmesiden til OIF. Dette er et nærmiljø-tilbud som vi håper kan få flere til å bli interessert i sporten vår. Mere informasjon og utprøving ved Ulvåshytta på lørdag klokken 13.

Årets Tur-O vil som vanlig ha 70 ulike posten fordelt på Ulvåsmarka, Knyken og fjellposter med utgangspunkt i Husdalen. Disse postene ligger som vanlig i terrenget og er derfor litt mere krevende orientering enn Stolpejakten, men veldig overkommelig for de fleste som liker å ferdes i marka. Noen Tur-O poster er felles med stolpene i Stolpejakten. Konvolutter og ekstra klippekort vil bli solgt ved Ulvåshytta lørdag.

I tillegg vil vi arrangere et vanlig treningsløp for de som ønsker å prøve orientering. Dette opplegget starter rundt klokken 14. 4 ordinære løyper med ulik lengde og vanskelighetsgrad.

Enkel servering med grilling, vafler og drikke!

VELKOMMEN TIL ULVÅSEN LØRDAG KLOKKEN 13!