29.04.2020 - Orientering

Informasjon sesongen 2020

fullsizeoutput 747

En annerledes sesong...

Corona-viruset setter også preg på vår aktivitet i vår og sommer. Det nærmer seg 1. mai og normalt ville vi møtt opp ved Lyngsstua for å springe rundt i iskald myr og dels snøfonner om et par dager. Det blir ikke noe av det i år. Sesongen er satt på vent - alle fall treningsløp og karusell-løp. Det blir derfor ikke publisert noen terminliste foreløpig, selv om denne er klar. Vi vil følge med på endringer i anbefalinger og jobbe med alternativer i forhold til løp senere i sommer/høst.

Fra midten av mai vil derimot årets Tur-O sesong og Stolpejakten være klar. Dette er aktiviteter som fremdeles vil kunne gjennomføres i henhold til dagens smittevernråd. Tur-O postene vil bli registrert ved bokstavkode og ikke tenger i år av hensyn til smittevern. Stolpejakten er heldigital og krever ingen berøring. Mere informasjon om begge disse aktivitetene vil komme når oppstart nærmer seg. Det er for tiden mengder med snø i marka, slik at Tur-O postene ikke kan plasseres ut på en god stund. Vi oppfordrer alle til å vise hensyn til og respektere smittevern i forhold til ingen berøring av skjermer, stolper og lignende. 

Nysgjerrige og ivrige o-løpere kan også sjekke ut: www.usynligo.no hvor man kan finne kart og løyper i distriktet som ikke krever fysisk berøring. 

Vi jobber også med utforming av ny løpsdrakt. Praktisk informasjon angående bestilling vil komme ganske snart.

1.png