15.08.2023 - Orientering

KM-mellomdistanse i Ulvåsen lørdag 19. august

VVR 20LOGO liten4

200 løpere til start ved Ulvåshytta.

OIF O-avdeling arrangerer førstkommende lørdag KM mellomdistanse med start ved Ulvåshytta. Mesterskapsklassenene starter fra klokken 12, mens andre klasser har fri start fra klokken 11. Det vil derfor bli stor O-aktivitet i Ulvåsmarka på lørdag. Mellomdistanse i orientering medfører løypelengde opptil ca 5km for de raskeste løperne. Det er ofte kort, intenst og nervepirrende. Mange ulike løyper blir brukt samtidig og løypene har som regel mange poster med kort avstand mellom hver. Det blir gjerne et O-teknisk løp, men man må også selvsagt springe fort for å hevde seg i toppen. 

Det blir et veldig sterkt startfelt spesielt i de store klassene H21 og D21. Siden det er et KM er de fleste løperen fra klubber i gamle Sør-Trøndelag fylke, men løpet er åpent for alle uansett geografisk tilhørighet. Løpere er påmeldt fra Alta i nord til Sandnes og Fredrikstad i sør. I tillegg er en rekke løpere som løper for NTNUI påmeldt. Løypene er publikumsvennlige slik at løperne kan sees fra stadion før de kommer mot mål.

Det er meldt flott sensommervær på lørdag - vi håper på et flott arrangement og fornøyde deltagere. Publikum er hjertelig velkomne til Ulvåsen på lørdag. Det blir kiosksalg.

Velkommen

Ulvasen O lop2IMG 5028