29.05.2017 - Orientering

Finn fram dagen 2017

Flagget

Finnfram20172Finn fram dagen og oppstart Tur-O 2017 i Ulvåsen 28/5

Det var mange ulike aktiviteter og tilbud til alle aldre på Finn-fram-dagen. Klokken 12 startet arrangementet med flott natursti laget av Anne Moa Solstad. Videre var det stjerneorientering med instrukser av Anders Solstad. Samtidig som dette pågikk var det servering av pølser, saft, vafler og kaker. Til sammen ble dette en sosial og lærerik time for de få som hadde møtt opp i det fine vårværet.

Vi markerte også oppstart av årets Tur-O. Til sammen er det plassert ut 70 poster i terrenget - 30 står i Ulvåsmarka i områdene mellom Ulvåsen og Oksbåsen. 30 står i Knykmarka i områdene mellom Sika og Metliåsen. 10 poster er såkalte fjellposter som henger i og rundt Gråfjellet på Søvasskjølen. Utgangspunktet for disse postene er Søvasslia U-senter. Konvolutter med kart og klippekort kan kjøpes på G-sport Oti, Sport-1 Amfi og Best Fannrem. Håper så mange som mulig vil benytte seg av denne muligheten til å komme seg ut og bli kjent med terrenget, kart og kompass.

Heidi Flå og Ann Karin Evjen arrangerte også samtidig et ordinært treningsløp med start/mål Ulvåshytta. 3 løyper - Nybegynner 0,8 km, kort 2,1 km og lang 3,5 km.  Forventningene til deltagere var nok noe høyere enn de 20 som stilte til start. Løypene var både fine og tunge. Klassevinnere ble mor og sønn - evigunge Oddveig Lien fløy rundt kort-løypa på knapt 39 minutter!! Sønnen Bjarne Ingebrigt kom syklende til Ulvåsen! og løp inn til bestetid på langløypa.

Resultater treningsløpet

Noen bilder fra dagen:

Finnfram20174

 Finnfram20173

 

Finnfram20171