21.05.2020 - Orientering

Resultater årets første treningsløp

IMG 1808

13 løpere til start ved Nedre Rødåsen.

Etter litt frem og tilbake ble årets første treningsløp i orientering arrangert onsdag 20/5. Anders Solstad hadde planlagt og lagt 5 løyper og vartet opp med både vårsol og sprit ved samlingsplass. Kvelden ble også preget av en leteaksjon i området med både helikopter, politiet og Røde Kors i farten.

Få deltagere stilte til start noe som nok kan skyldes både corona og dårlig markedsføring. På grunn av mye usikkerhet i forhold til smittevern og reglementer som endres stadig vekk, blir det vanskelig å planlegge terminliste og løp på forhånd. Vi håper nå å være i gang på en trygg og god måte slik det fungerte i går kveld. Nye løp vil måtte annonseres her på hjemmeside, på SMS og Facebook, samt at medlemmene må prøve å spre budskapet til så mange som mulig. OG-karusellen vil fortsatt ikke kunne arrangeres da den som regel samler for mange løpere i forhold til dagens råd ved arrangementer.

Løpet i går gikk i kjente trakter men Anders og snøen gjorde det tøft for de fleste. Artig å være i gang og se de kjente fjesene. Stempling uten berøring av postenhetene ser ut til å fungere slik at også tider blir registrert. Nybegynner-løypa hadde ikke bruk av brikker, men de samlet bokstaver til et kodeord som var en morsom vri av Anders! Nå håper vi bare flere vil bli med - neste uke arrangerer Børsa IL treningsløp fra skytebanen ved Høyset travbane (se egen invitasjon)

Resultater