04.06.2019 - Orientering

Stolpejakten 2019

Stolpejaktbilde

Lørdag 25 mai startet Orkanger Idrettsforening v/orienteringsgruppa i samarbeid med Orkland Energi og Orkdal Kommune opp Stolpejakten i Orkdal.

Stolpejakten går ut på at du skal finne frem til, og registrere stolper sentralt i Orkdal. Stolpene er utstyrt med en farget topp øverst som beskriver vanskelighetsgraden på stolpen, et nummer, en unik bokstavkode og en unik QR kode. Stolpene registreres analogt eller via stolpejakten.no ved hjelp av bokstavkodene på stolpene, eller ved å scanne QR kodene i Stolpejakten appen.

Det er blitt satt ut 41 stolper på ulike steder på Orkanger og Fannrem, og lørdag kan du begynne å jakte på disse.

De ulike vanskelighetsgradene på stolpene er grønn stolpe; Svært enkel å finne, Blå stolpe; Enkle å finne, Rød stolpe; litt utfordrende å finne og svart stolpe som er utfordrende å finne.

Målet med stolpejakten er å legge til rette for å aktivitet for alle. Dette er et lavterskeltilbud som vi håper flest mulig i Orkdal vil benytte seg av, og tilbudet er gratis for alle brukere/deltakere. Det koster ingenting å laste ned appen eller å registrere seg som bruker eller registrere stolper.

For hver stolpe du klarer å finne får du et lodd – og alle lodd er med i trekningen av fine premier på slutten av sesongen.

Stolpene i Orkdal vil være ute fra lørdag 25 mai til 1 Oktober.

Papirutgave av kart av stolpene kan du få på Skattekammeret i Orkdalvegen 54 eller Servicekontoret på Orkdal Rådhus.

Stolpejakten på Facebook: her