09.06.2024 - Orientering

Tambarskjeven/KM mellom 8. juni

IMG 5683 2

OIF og Børsa sammen med å arrangere KM i orientering.

Lørdag 8. juni inviterte de to O-avdelingene i klubbene til mesterskap i marka rundt Seljan lagshytte. Det ble en flott samlingsplass for 180 deltagere den flotte juni-dagen. Også i år var vi svært heldige med været og arrangmentet ble gjennomført uten store problemer. Vi fikk brukt et forholdsvis nytt terreng for mange tilreisende løpere. Dette er en liten bit av det nye kartet vårt Jyståsen som også er et samarbeidsprosjekt for OIF og Børsa IL.

Vi fikk veldig mange gode tilbakemeldinger på gjennomføringen, og løypelegger John Henry Hammer høstet mange velfortjente god-ord for sine 9 løyper i et krevende terreng hvor orienteringsevnene ble satt på prøve hos alle løperne.

Mange løpere gjorde gode løp, men en løper som fortjener oppmerksomhet er Leo Benjamin Morgan fra Malvik IL. Han gjennomførte et imponerende løp i sin løype hvor han presterte en gjennomsnittsfart på 6,40 min/km. Leo springer i klasse H13/14. Dette er på høyde med de beste løperne i H21. 

Vi ønsker å takke sponsorer og frivillige funksjonærer som legger ned mange timer for å gjennomføre et slikt arrangement. Også takk til Viggja IL for lån av den flotte hytta - en perfekt arena til vårt formål.

Til slutt gratulerer til alle ferske kretsmestere! 

Bilder vil komme etterhvert.

Resultater