29.05.2018 - Ski

Rekordmila 2018

running

Buvik IL ønsker velkommen til Rekordmila søndag 3. juni

Vi vil ønske deg velkommen til vårens raskeste eventyr og den andre utgaven av Rekordmila. Rekordmila er lagt til rette for at du skal få en best mulig løpeopplevelse. Her løper du i vakre omgivelser fra Buvika sentrum og videre gamleveien mot Øysand i 5 kilometer før du returnerer og løper i mål der du startet. Ikke bare har vi gjort vårt ytterste for å lage en optimal og superrask løype som gjør at du kan få den beste tiden som er mulig for deg å oppdrive.

Før å øke løpsopplevelsen din ytterligere har vi følgende å tilby:

  • Fartsholdere på ulike tider(vi vil senere opplyse om på hvilke
    tider)
  • Flotte pengepremier til de tre beste i herre- og dameklassen. 1 plass – 3.000 kroner, 2.plass- 2.000 kroner, 3. plass- 1.000 kroner. I både dame- og herre klasse. 
  • Mange og varierte uttrekkspremier som trekkes blant de
    startende i Rekordmila
  • Sunn og god mat fra kiosken. Vi griller også pølser og hamburgere.

Vi vil gjerne at du tar med deg hele familien, så derfor arrangerer vi også Rekordmila for barn. Lengden på dette løpet er en engelsk mil (1609 meter). Dette løpet går av stabelen rett før hovedløpet for voksne. Det vil også være en god overraskelse for barna. Her er det bare å møte opp.

Rekordmila er et arrangement som gjerne vil være noe annet enn  kun en løpsarrangør. Vår ambisjon er å vise at det er mulig å  kombinere gode løpsopplevelser med gode gjerninger. Vi vil bidra med det vi kan for at samfunnet rundt oss skal bli mer inkluderende, hvor vi ikke lengre produserer utenforskap. Vi vil legge til rette for at du kan bidra i et litt mer rettferdig samfunn. Følg med på siden her om hvordan du kan bidra med gode gjerninger.

For hvert år vil Rekordmila fremme en god sak ovenfor mennesker som av en eller annen grunn trenger litt ekstra oppmerksomhet. Vi kommer tilbake til hvem som får Rekordmilas oppmerksomhet i 2018 og hvilke tiltak som settes i verk for å få til dette. Løping kan skape gode opplevelser for mange og vi vil stimulere til at flere skal få oppleve dette.Løpet arrangeres i samarbeid med Den gode Mil(mer info om dette kommer senere) og Børsa IL.

Her er påmeldingen til årets arrangement.
https://signup.eqtiming.no/Pamelding/Rekordmila-2018/g295.7353?Event=Rekordmila

Mere informasjon på http://www.rekordmila.no/