26.01.2024 - Ski

VM Løype Ulvåsen

last ned6

Ulvåsmarka er plukket ut til å være VM løype både sommer- og vinterstid.

AktiVM er et spennende folkehelseprosjekt som er initiert av Trondheim 2025 i forkant av VM i Granåsen. Dette tiltaket har som mål å engasjere og inkludere hele befolkningen ved å fremme fysisk og sosial aktivitet. AktiVM er designet for å inspirere og motivere folk til å ta del i ulike former for bevegelse og samtidig skape et fellesskap der alle kan delta. Prosjektet er basert på Hodebra, en ABC for livskvalitet og en god psykisk helse for alle - Act, Belong, Commit.

Gjennom en rekke arrangementer, kampanjer og aktiviteter vil AktiVM bidra til å forbedre folkehelsen og skape en entusiastisk atmosfære som bygger opp under mesterskapet. VM-løypa er en fantastisk mulighet til å bli en del av VM-opplevelsen på en unik og aktiv måte.

 

  • Orkland - Kvitsteinan, ski (ca. 1 t 30 min)
  • Orkland - Opplevelsesstien Ulvåsen (ca. 1 t 45 min)

 

For å delta, finner du QR-koden ved startpunktet, som kobler deg direkte til konkurransen. Her finner du all nødvendig informasjon for turen. Ved målpunktet vil du bruke en annen QR-kode for å registrere din deltakelse og tjene 1 poeng for hver tur.

Når du registrerer deg, oppgir du hjemkommunen din, slik at vi kan få en oversikt over deltakernes geografiske spredning. Dette gir oss muligheten til å tilrettelegge for spennende konkurranser og kampanjer på tvers av kommunene. Vår hovedfokus er på mestring, turglede og fellesskap – uansett hvor du kommer fra.

 

Mer informasjon: VM-løyper - Ski-VM Trondheim 2025

Orkland først ute med VM-løype - Ski-VM Trondheim 2025