01.03.2012 - Svømming

Kristin Tonje og Bjørn Marcus fikk årets innsatspokal

3064.jpg

Svømmeavdelingen videreførte ved årsmøtet sin tradisjon om utdeling av innsatspokal.

Tildelingen skjer på grunnlag av ilagt innsats på trening, stevner og sosialt samvær i svømmeavdelingens arrangementer.

De utkårede for 2012 var Kristin Prestmo Jensen, Bjørn Marcus Langhelle og Tonje Prestmo.

Årets utvelgelse har vært en hard diskusjon internt, da det er utrolig mange som legger ned god innsats i treningen, men etter mye om og men falt valget på tre. De tre som fikk pokalen er de med desidert høyest treningsoppmøte, samt har gjennomført lengre distanser på trening og stevner.

Kristin Prestmo Jensen har høyest treningsoppmøte av alle, er stort sett blid og gjennomfører hver trening med høy innsats. -Jo hardere trening, jo større smil!

Tonje Prestmo har høy treningsmoral, bredere smil jo lengre distansen er. Hun er den første i "nyere" tid som har gjennomført alle LAMØ distanser, og deltar på LAMØ i Kristiansund. Øvelsene alle skal gjennomføre er 400m fri, 200m rygg, 100m butterfly, 200m medley og 200m bryst.

Bjørn Marcus Langhelle er uredd i de fleste situasjoner. Han gjennomførte 800m fri og 400m medley på stevne før han svømte 50m butterfly og 400m fri. Han var utsatt for en skulderskade, og var ute i 2 mndr. i høst, men møtte alikevel på trening for å gjennomføre alternative øvelser som styrke og jogging.

Gratulerer til dere alle, og lykke til videre i karrieren!