03.08.2012 - Svømming

OIF-svømmere trener i Danmark

Lokken-Trening-nett.jpg

For tiden nyter 11 Orkanger-svømmere en ukes lang treningsleir på Løkken Idrettssenter i Danmark.

Vi har fått følgende rapport fra trener Kjell Wormdahl:

Et utmerket 25m basseng med meget god vannkvalitetog luft gir svært gode treningsforhold for svømmerne, noe som er behagelignår ca. 30000 meter skal tilbakelegges i løpet av 5 treningsdager. I tillegg kommer noe landtrening.

I tillegg til selve idrettsbassenget, inneholder svømmeanlegget et enkelt boblebad, opplæringsbasseng, barnebasseng, stupebrett og vannsklie. Rett og slett et enkelt anlegg som passer utmerket til trening.

Med litt regn har det blitt en del innendørs aktivitet i form av gokart, laser-x og paintball.

I morgen (fredag) er det meldt strålende vær, så da går turen til den lange nydelig stranden som ligger rett ved treningsanlegget.

Onsdag hadde svømmerne ett fri pass uten svømmetrening, dagen ble tilbrakt i Fårup sommerland med mye karusell kjøring og i vannparken.

På kvelden ble det en lengre treningsøkt i form av sandvolleyball.

Med mye moro, lek, hvile og god mat har svømmerne respondert godt på treningen og er i god rute til å få en fin formutvikling utover høsten.

Med Orkanger Svømmehall stengt til oktober/november jobbes det med å få til nok bassengtid på Grøtte, samt alternativer andre steder for å få utnyttet grunnlaget som har blitt lagt under treningsleiren i Danmark.

Bak f.v . Bjørn Marcus Langhelle, Even Jordet, Magnus Moe Wahl, Julian Rosvold Næss, Oda Wuttudal, Nina Øberg, Kristine Berg, Trener Kjell Wormdal, Trener Ingvild Prestmo.

OIF-svømmer i farta.