26.03.2019 - Turn

Barnekretsturnstevne 2019

bkts19

Barnekretsturnstevnet Nidaros Turn 14.-16. juni 2019

Nidaros Turn er arrangør av årets Barnekretsturnstevne, som vil bli gjennomført innendørs på Leangen Idrettspark i Trondheim.

Barnekretsturnstevnet er årets store happening for utøverne i 1-7.klasse. Dette er et stort stevne med utøvere fra hele Sør-Trøndelag, og samler gjerne 800-1000 utøvere, trenere og ledere hvert år. Da kan de som vil ligge over på skole, og det er noe av det artigste med å være på stevne! 

Vi starter forberedelsene til stevnet cirka 4 uker før, og da trener vi på tabeller (dans og turn) i ulike alderstrinn som skal vises fram under selve stevnet på søndag. I tillegg pleier OIF å ha noe som kalles «eget opplegg», hvor alle utøverne fra Orkanger har et eget show med både dans, turn og akrobatikk. 

Under selve stevnet trener vi til oppvisning sammen med alle de andre klubbene i kretsen både fredag, lørdag og søndag, sånn at alt blir samkjørt. 

På dagtid lørdag er det blant annet defilering (folketog) for alle bak klubbfanen, trening og andre aktiviteter man kan være med på. Lørdag kveld er ofte det store høydepunktet med middag og disco. Her blir man gjerne kjent med utøvere fra andre klubber, og av erfaring er det ofte bekjentskap som holdes i mange år framover. 

På søndag er det klart for selve «stevnedagen», hvor vi viser fram det vi har trent på den siste måneden før stevnet. Dette er også en arena hvor utøverne våre får vise hva de har trent på gjennom hele sesongen fra de startet i høst. 

Barnekretsturnstevnet gir minner for livet, og vi som er trenere har bare gode opplevelser derifra. Det er en grunn til at vi gjerne vil være med år etter år, selv om vi for lengst er forbi «stevnealder» Turnstevner er veldig gøy, og ikke minst veldig sosialt! Vi håper at så mange som mulig av OIF-turnerne blir med! 

Er det noen spørsmål om hva Turnstevnet er, må dere gjerne ta kontakt på trine.gymnastikk@hotmail.com.

 

 

Info/Påmeldingsskjema