18.06.2014 - OIF

1.juli 2014: Offisiell åpning av kunstgressbanene

IMG2161

1. juli 2014 blir en ny milepæl for Idrettsparken, OIF og hele Orkdal kommune: Orkanger IF åpner sine nye kunstgressbaner i Idrettsparken tirsdag 01.juli 2014 kl.18:00.

Samme dato får Orkanger bystatus, så dette blir derfor en merkedag for hele Orkdal kommune! Alle som kan krype og gå inviteres til begivenheten i Idrettsparken!

Bare ett år etter åpninga av Friidrettsbanen, er det nå duket for markering for gjennomføring av nok et storprosjekt midt i hjertet av Orkanger. Dette er resultatet av en enorm dugnadsinnsats fra OIF-medlemmer og spesielt alle dem som er tilknyttet OIF Anlegg.

Dette millionprosjektet er gjort mulig gjennom en rekke finansielle støttespillere: Orkanger IF setter meget stor pris på sine bidragsytere og støttespillere, og inviterer derfor alle sammen til den offisielle åpningen av kunstgressbanene!

Det seremonielle rundt åpninga vil foregå ved utsiktsterrassen «Rudolf Larsens Plass» på Nedre Rømme. Fra terrassen vil man få et godt oversiktsbilde over hele Idrettsparken.

Det blir servering av grillmat og drikke!

Parkering blir ved Orklahallen.