16.10.2013 - OIF

Åpning av Nye Orklahallen

apningOrklahallenmini

Fredag 15. og lørdag 16. november blir det storstilt åpning av Nye Orklahallen. Det er Orkdal kommune og Orkdal Idrettsråd som inviterer orkdalingene til fest!

Fredag blir det offisiell åpning av den nyutbygde og flotte idrettshallen mitt i hjertet av Orkdal - i Idrettsparken på Orkanger. Orkdal kommune inviterer til utdeling av kommunens hederspriser med stor festivitas kl. 19:00 til 21:00. Konferansier under arrangementet er Hans Kristian Sæterbakk. Musikk og sang ved bandet Reloaded, Ingrid Sæterbakk og Orkdal Pensjonistkor.

Hedersprisene som deles ut er Orkdal kommunes kulturpris, miljøpris og byggeskikkpris. I tillegg skal kommunens idrettsstipender tildeles.

Lørdag 16. november åpner Orklahallen dørene for idrettsaktiviteter i mange grener i tidsrommet 11:00-15:00. Orkdal Idrettsråd har invitert alle idrettslagene i kommunen til å presentere sine aktivitetstilbud for hele familien. Her blir det presentert det meste av det som lagene har å tilby: dans, fotball, bueskyting, turning, håndball, atlet, orientering, hopp, volleyball, ski - ja til og med svømming er det planer om å presentere!

Dagens avsluttes med konsert med konserten: Rasmus og Verdens beste jul.

Alle er hjertelig velkommen! Arrangementet er elt gratis.

I tillegg vil også Orkla Fjellsportklubb holde Klatrehallen åpen for mange typer aktiviteter.