20.12.2013 - OIF

Fullsatt Orkanger kirke tok farvel med Rudolf

bilde2

En fullsatt Orkanger kirke tok i dag, fredag 20. desember, farvel med Rudolf Larsen. Bisettelsen ble en vakker avskjed med en hedersmann.

Siden Rudolf døde lørdag 14. desember, 69 år gammel, er han blitt minnet av mange gjennom vakre karakteristikker. Da sokneprest Pål Ove Lilleberg skulle tegne et bilde av Rudolf, valgte han å gjengi noen av de hedersordene som er brukt den siste uka.

Det var Christin Hoff, akkompagnert av Åsmund Flaten på piano og Arve Blåsmo på trompet, som åpnet seremonien med å synge "Orkangersangen". Kirken var pyntet med vakre blomster, lys, Orkdal Arbeiderpartis fane og OIF-fanen med sørgeflor.

Til stede i kirka var foruten de nærmeste også representanter fra Orkdal kommune, tidligere kollegaer, idrettsvenner fra hele kommunen, naboer, venner og bekjente fra Orkanger, OIF-ere og partikamerater.

Minneord ble fremført av Rudolfs barn Åse og Kolbjørn, barnebarnet Sofie på 15 år, ordfører Gunnar H. Lysholm, Hans Kringstad for Orkanger IF og Lisa Marie Husby, leder i Orkdal Arbeiderparti.

Etter bisettelsen var det minnesamvær i Ulvåshytta.

Orkanger IF har mistet sin daglige leder, æresmedlem og sin beste støttespiller.

Se flere minneord på Orkanger Vels hjemmeside