01.07.2014 - OIF

Fullt i Idrettsparken under baneåpning

IMG2455

Varaordfører Oddbjørn Bang fikk æren av å foreta offisiell åpning av Orjanger IFs to nye kunstgressbaner i Idrettsparken.

Med flere hundre på "Rudolf Larsens Plass" og i solskinnet rundt Nedre Rømme, fortalte Bang om prosessen og om hvor viktig for både Orkdal kommune og for Orkanger som by å ha en så flott arena for folkehelse, idrett og fritidsaktivitet.

Under seremonien var Bang overalt - direkte på NRK Midt-Nytt foretok han den offisielle åpninga med avspark, han ble intervjuet på gressplena nedenfor Nedre Rømme og holdt tale fra "Rudolf Larsens Plass".

Seremonien omfattet også mange hilsingstaler. Først ut var leder i OIF Anlegg Øyvind Togstad som tok publikum med på en historisk gjennomgang fra "hølet" som ble skapt under krigen, via motorbane og godt brukte slitebaner - til dagens flotte baneanlegg: Kunstgressbanene "Orkla Maskin Arena" (11-er-bane) og "Bankløkka" (7-er-bane).

Deretter var det Kjell Bjarne Helland (Sør-Trøndelag Idrettskrets), Eivind Selven (Trøndelag Fotballkrets) og Magne Fossbakk (Orkdal IL) som gratulerte OIF med det flotte anlegget!

Parallelt med åpninga ble det gjennomført bydelscup for de minste på "Bankløkka" og showkamp mellom OIFs damelag og Trondheims-Ørn. Det hele ble avsluttet med en vennskapskamp mellom OIF Diamonds og OIFs junioerlag!

Nestleder i OIF, Geir Knutzen, hadde favnen full av blomster etter seremonien - og OIF-styret og alle som har bidratt i arbeidet med Idrettsparken fortjener honnør for innsatsen!

Bildeglimt fra festdagen: