24.12.2020 - OIF

Julehilsen fra OIF

12309614 532013250312940 891730708736492546 o

Hei alle OIF'ere og støttespillere.

 

2020 har vært og er fremdeles et annerledes år for alle,- også oss i idretten.

Når Covid-19 invaderte våre liv tidlig dette året ble mye annerledes. Mye av idretten måtte stenges ned i perioder og det ble vanskelig for mange med redusert aktivitet og stor usikkerhet på hva dette ville føre til.

Hovedstyret føler at OIF i denne sammenhengen har opptrådt ryddig og riktig og alle dere som er aktive, ledere, trenere og  frivillige har gjort en strålende jobb i perioden vi har vært igjennom. 

Det har vært svært viktig å få til og holde aktivitet innenfor de smittevernrammene som til enhver tid har fantes og det har krevd en del av oss alle. 

Det at OIF i denne perioden har hatt åpne skiløyper, våre stier har vært holdt vedlike og åpne og det har vært organisert og uorganisert idrett i de fleste anlegg, det har vært svært viktig for alle som har deltatt i dette.

OIF har fått mye positive tilbakemeldinger på at vi har lagt til rette for aktivitet i park og mark, dvs i alle våre avdelinger og grupper. Ski, orientering, stikomite, løypekjørere, fotball, håndball, svømming, turn, atlet har sørget for aktivitet. 

Andre har jobbet med å vedlikeholde, forbedre hus og anlegg vi har slik at det er i god stand når alt normaliseres igjen. 

Styret vil takke dere ALLE for det dere har gjort for OIF dette året og håper inderlig at dere er med og tar de nødvendige tak også i den tiden som kommer. 

Ønsker også at enda flere kan være med å bidra til at alle, barn, unge, voksne kan ha et godt tilbud i årene som kommer. 

Det arbeide OIF og andre klubber gjør er av en uvurderlig verdi for hver enkelt av oss og for hele lokalsamfunnet vårt. 

Det har hatt ekstra stor betydning i året 2020.

Styret vil også takke alle vår sponsorer og støttespillere. Deres bidrag er av stor betydning for at vi kan holde all vår aktivitet i gang.

Stor takk også til Orkland Kommunes kommunelege Jimmi Wikell for gode råd og innspill på gode smitteverntiltak i alle våre avdelinger.

 

En riktig God Jul og et Godt nytt År ønskes til alle ledere, trenere og frivillige i OIF.

En riktig God Jul  og et Godt Nytt År også til alle OIF medlemmer, våre sponsorer og støttespillere.

 

For Hovedstyret

Ove Aanonsen

Styreleder