26.07.2013 - OIF

Kunstgressbanen: Arbeidet har startet!

26 6

Fredag 26.juli ble en merkedag i OIFs historie. Arbeidet med helårs kunstgressbane startet.

Orkla Maskin satte i gang samme dag som Orkdal kommune ga klarsignal. Ballsletta og grusbanen skal forvandles i løpet av to måneder. Inkludert sikkerhetssoner får den nye banen mål på 72 x 110 meter. Det kommer seks lysmaster med 16-18 meters høyde.

I tillegg finner OIF plass til en sjuerbane med kunstgress helt øst i området - i retning skibrua. Den får ikke undervarme eller lys.

Det har hastet med å få alle tillatelser for å unngå utsettelse til neste år. Liming av kunstgresset krever vær- og temperaturforhold som vi ikke har på Orkanger seint på høsten. Oppstart 1.august har vært regnet som et kritisk punkt for å bli ferdig i tide. Men nå er anlegget i gang.

Fotballfolket har mye å glede seg til. Samtidig blir høsten krevende. Alle må vise fleksibilitet for å få kabalen med kamper og treninger til å gå opp. Se informasjon under OIF Anlegg - baneplaner.

Dessuten blir det forbudt å kjøre bil inn i Idrettsparken mens arbeidet pågår. Gå eller bruk sykkel hvis du kan. De som må kjøre bil bør parkere i området Orklahallen/sirkustomta.

Se flere bilder hos orkangervel.no