31.08.2017 - OIF

Velkommen til turnsesongen 2017-2018

Turn 1

Da er vi i gang med nytt turnsemester, og vi ønsker nye og gamle turnere velkommen. Nye turnere må gjerne prøve tilbudet før de bestemmer om de ønsker å være med, men fra andre trening en deltar på må en betale semesteravgift.

I tillegg til treningsavgift til turnavdelinga, må alle våre turnere betale medlemsavgift til OIF. En må altså melde seg inn både i OIF og i OIF turn, for at barnet skal være forsikret! PS: Når en er innmeldt i OIF er en medlem til en melder seg ut, men påmelding på turn må gjøres hver høst. Dersom et parti blir fullt er det de sist registrerte som ikke får plass. Vi trener på Orkanger ungdomsskole og i Orklahallen. Fra 11 år kan turnerne konkurrere. Møt opp ferdig skiftet i rett tid til trening. På trening skal alle møte i treningstøy, f.eks shorts/tights, t-skjorte eller turndrakt, gymsokker/gymsko eller barfot. For trenerne er det vanskeligere å sikre turnerne godt når de har på vide klær, og bukser som er vide ved anklene kan føre til fall. Ikke ha på smykker, klokke, ørepynt, legg det igjen hjemme. Langt hår skal være samlet i hårstrikk. Syke turnere skal ikke på turntrening, turneren skal være frisk nok til å delta hvis han/hun kommer.

Dersom turner må tapes før trening må denne medbringes. Turnavdelingens tape skal brukes til akuttsituasjoner. Drikkeflasker skal ikke inneholde annet enn vann, og skal settes i skapet i basishallen ved treningens oppstart. Det er ikke plass til foreldre som skal vente på barna i basishallen. Vi ber om at dere går ut selv, la trenerne slippe å be dere gå ut. Det skal avvikles mange treninger pr kveld, og en har begrenset med tid. Vi ber alle foreldre snakke med barna i forhold til å bruke tiden en har i basishallen til trening, og å høre etter trenerne. Dersom barna har spesielle problem må hovedtrener informeres om dette. Spørsmål foreldrene har om turninga rettes til styret.

I år skal OIF arrangere kretsmesterskap i november, og vi varsler om at vi vil ha behov for hjelp fra dere foreldre i den sammenheng. Dere får nærmere beskjed om dette. Høstsesongen avsluttes med juleoppvisning for alle turnerne i starten av desember i Orklahallen. Vi er avhengige av å ha et oppdatert medlemsregister til enhver tid, slik at vi vet at beskjeder når frem til alle. Dersom en turner slutter, ber vi derfor om å få beskjed om dette. Send e-post til medlemsansvarlig Marte Fossvoll : mfossvoll@hotmail.com

Hvem som sitter i styret, hvem som er hovedtrenere, og når det er trening for de enkelte parti ser du på vår hjemmeside www.orkanger-if.no Følg oss gjerne også på facebook: Orkanger IF turn

Nyttig kontaktinformasjon for ansvarlige i OIF Turn denne sesongen (.pdf-fil)

PS: vi følger skoleruta i Orkdal, og har treningsfri når det er skoleferier på Orkanger, men trener selv om det er planleggingsdager.

Vi gleder oss til en aktiv og hyggelig turnsesong. Hilsen oss i styret.