18.08.2013 - OIF

Vellykket KM i gateorientering

IMG0806

Orkanger IFs orienteringsavdeling var vert for dagens KM i gateorientering. 150 deltakere løp gjennom Orkanger med kart og kompass.

Godt over 30 poster var satt ut i gatene, og som i gamle dager hadde omtrent hver post en kontrollør som passet på. Ikke nok med det. OIF stilte med mange frivillige i tillegg, og vi kjente igjen alle i orienteringsstyret med styreleder Rolf Wærnes i spissen, i speakerbua satt Arne Grønset og Jørgen Indergård, Solveig Claussen i kiosken, Stine Evjen med saftkoppene etter løpet, Ann-Karin K. Evjen med fotoapparatet og Oddveig Lien tok imot løperne etter endt løp.

Deltakerne kom fra hele landet, faktisk, men flest fra Trondheimsregionen. Tre unge løpere representerte OIF og det var Kari Moa Solstad (5 år) og Anne Moa Solstad (7 år) og Anja Lorentzen. Venninnen Hanna Lian er også O-løper, men valgte å stå over gateorienteringa i dag.

Været var på arangørens side helt til premieutdelinga - da kom det ei floskur. Det la imidlertid ingen demper på entusiastene - orienteringsløpere er ikke redd litt fukt i håret!

Se bilder i OIFs fotoalbum

Resultatene finner du her

Mer info fra O-avdelinga